0

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Από την αρχή φαινόταν ότι δεν είχαμε μπει καλά. Υπήρχε νωχελικότητα, αδράνεια. Η αποβολή επηρέασε πολύ το παιχνίδι. Είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, αλλά δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις για να είμαστε πιο επικίνδυνοι.

Είναι μια μέρα που δεν την περιμέναμε έτσι. Πρέπει κάθε Πέμπτη και Κυριακή να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε τη μετάβαση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Σήμερα δεν ήμασταν. Στο πνευματικό κομμάτι ήμασταν ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας απέναντι στον Άγιαξ. Έγιναν αλλαγές στην 11άδα, όσοι πήραμε την ευκαιρία να παίξουμε έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί στο παιχνίδι.

Όταν παίζεις τόσο επιθετικό ποδόσφαιρο με τόσο ψηλά το πρέσινγκ, πρέπει να είσαι έτοιμος να γυρίσεις γρήγορα και να έχεις καλή ισορροπία πίσω. Το πιο εύκολο θα ήταν να κλέψουμε ψηλά και να κάνουμε ξανά επιθέσεις. Σήμερα υπήρχε απόσταση, ίσως τα πόδια μας ήταν βαριά και υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις και έπρεπε να γυρίσουμε 60 μέτρα πίσω στο σπριντ για να καλύψουμε. Αυτό μας κούρασε περισσότερο».

Θλιβερή η εικόνα του Παναθηναϊκού

Previous article

Παναθηναϊκός: «Άκυρο το γκολ του Αστέρα, ο Σιδηρόπουλος ενημέρωσε ότι δεν λειτουργούσε το VAR!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.