0

Ο Παναθηναϊκός έπαψε να είναι μεγάλη ομάδα πάνω στο χορτάρι.

Η φανέλα του μπορεί να είναι βαριά από τίτλους και διακρίσεις, αλλά, έπειτα από 14 χρόνια… ανομβρίας, για τις ομάδες που τον αντιμετωπίζουν και βλέπουν τα… φρέσκα κουλούρια, φαντάζει ομάδα στα μέτρα τους!

Όλοι οι αντίπαλοι μπαίνουν στο γήπεδο και πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Δεν διστάζουν, δεν κλείνονται, αντίθετα παίζουν με θάρρος και αγωνιστικό θράσος.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον διαβασμένο Αστέρα Τρίπολης ήταν θλιβερή. Απόλυτα φυσιολογικό, το μυαλό όλων να είναι στη Λανς. Αναμενόμενο το ροτέισον στο αρχικό σχήμα από τον Αλόνσο, αφού η Ευρώπη είναι αυτοσκοπός. Αλλά το ρίσκο να κάνει εννέα αλλαγές στο αρχικό σχήμα ήταν τεράστιο και το πλήρωσε.

Ο Αλόνσο δουλεύει πολύ, αλλά χθες εμφανίστηκε εντελώς αδιάβαστος. Πρέπει να καταλάβει ότι η SL1 δεν είναι… περίπατος.

Αν δεν συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει άλλη υπομονή, η χρονιά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και για την ομάδα και για τον ίδιο.

Τα ματς με τη Λανς είναι καθοριστικά, ακόμα περισσότερο ύστερα από τη χθεσινή θλιβερή εικόνα. Όσο για τον Αστέρα; Έχει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος…

Γιώργος Σηφάκης

Μαξίμοβιτς: «Δεν είχαμε την ενέργεια που είχε ο Αστέρας»

Previous article

Βαγιαννίδης: «Από την αρχή δεν μπήκαμε καλά, υπήρχε νωχελικότητα, αδράνεια»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.