0

Εξελίξεις προκύπτουν τις τελευταίες ώρες με τον ύψους 2.11 Τούρκο άσο που αγωνίστηκε πέρυσι στους Γιούτα Τζαζ. Ο Γιούρτσεβεν εξετάστηκε σύμφωνα με ρεπόρτερ του ΝΒΑ από τους Νικς αλλά η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν θα προχωρήσει στην απόκτησή του, μια απόφαση που ανοίγει τον δρόμο διάπλατα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιούρτσεβεν που βρίσκει συμβόλαια στο ΝΒΑ την τελευταία τετραετία αλλά πάντα ως ρολίστας, φαίνεται να βγαίνει στην αγορά της Ευρώπης και ο Παναθηναϊκός που άφησε την κατάσταση να ωριμάσει και να αποδεχθεί τον ρόλο στο πλάι του Λεσόρ, είναι έτοιμος να επέμβει για να τον κάνει δικό του.

Οι συζητήσεις με τον Αταμάν όμως αλλά και ο χρόνος λειτούργησαν ως σύμμαχος του τριφυλλιού και η κατάσταση πλέον πλησιάζει εκεί που τη θέλουν οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός καταθέτει πρόταση για την απόκτηση του Γιούρτσεβεν και το οικονομικό δύσκολα θα αποτελέσει εμπόδιο από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ανάψει το πράσινο φως και το πορτοφόλι της ΚΑΕ είναι ανοιχτό και γεμάτο. Ο παίκτης φαίνεται πως έχει εκδηλώσει ανοιχτά την επιθυμία να μπει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης και μια τέτοια προσθήκη αν ολοκληρωθεί θα βάλει νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της ομάδας του Αταμάν.

Ο Γιούρτσεβεν έχει παιχνίδι στο ποστ, καλά τελειώματα και καλή τεχνική στο μακρινό σουτ που μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι. Εν ολίγοις σε μια καλοκουρδισμένη επιθετικά μηχανή, μπορεί να προστεθεί αν ευδοκιμήσουν οι τελικές επαφές, το κάτι παραπάνω αλλά και να μπει ένα δυνατό και μεγάλο κορμί στις μάχες απέναντι στους καλούς ψηλούς της Ευρωλίγκα.

Ο αστερίσκος εδώ αφορά και την υπόθεση Μπαλτσερόφσκι. Ο Παναθηναϊκός κατόπιν επιθυμίας του προπονητή, είχε διατηρήσει τον Μπαλτσερόφσκι στο ρόστερ, όμως όπως είχαμε ξεκαθαρίσει από τότε, αυτό συνέβη καθαρά για… λόγους ασφαλείας. Ο Πολωνός δεν χωράει, αν μπει ο Γιούρτσεβεν στο ρόστερ, και θα αναζητηθεί ομάδα για την άμεση παραχώρησή του.

Εξάλλου είναι στόχος της ομάδας αν προχωρήσουν με γοργά βήματα αυτές τις μέρες οι διαπραγματεύσεις με τον Γιούρτσεβεν, να βρίσκεται ο παίκτης στην Αθήνα κι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας αν είναι εφικτό. Κι έτσι να μπει με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο και να ενσωματωθεί το γρηγορότερο δυνατό στον τρόπο παιχνιδιού.

«Ο Παναθηναϊκός ξανά για Παβόν»

Previous article

Νέο χτύπημα Ρομάνο παρά τις διαψεύσεις: «Έτοιμος να κλείσει το deal για Πελίστρι ο Παναθηναϊκός»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.