0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 0-1 από τον Asteras Aktor και σχολιάζουμε την απόδοση των παικτών του Ντιέγκο Αλόνσο. Κορυφαίος ο Τετέ, «κρέμασε» την ομάδα ο Ζέκα.

Γιούρι Λοντίγκιν: Άψογος όσες φορές χρειάστηκε στο πρώτο μέρος ο Ελληνορώσος γκολκίπερ, που είχε μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπαρτόλο. Σταθερός και στις εξόδους του, δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα. Πραγματοποίησε και στο δεύτερο ημίχρονο αποκρούσεις, όμως σίγουρα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στην φάση του γκολ.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο Έλληνας μπακ είχε σχετικά θετική παρουσία, διατηρώντας ισορροπία ανάμεσα στα ανασταλτικά και τα επιθετικά του καθήκοντα. Στο πρώτο μέρος είχε μια πολύ κρίσιμη άμυνα σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ενώ με φοβερή ενέργεια έβγαλε την ασίστ στο ακυρωμένο γκολ του Τετέ. Στην επανάληψη έγιναν αρκετές επιθέσεις από την πλευρά του, όμως τις περισσότερες φορές τα… χαλούσε στην τελική πάσα και δεν μπορούσε να βρει τους συμπαίκτες του.

Γουίλιαν Αράο: Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας, αν και όσο οι «πράσινοι» είχαν την μπάλα έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και προωθούταν. Καλή η εμφάνισή του, με τις περισσότερες επιθέσεις να ξεκινούν από τα δικά του πόδια. Αντικαταστάθηκε στην διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Μπαρτ Σένκεφελντ: Σταθερός σε γενικές γραμμές ο Ολλανδός στόπερ, που ήταν αψεγάδιαστος στο ψηλό παιχνίδι και έκοψε αρκετές προσπάθειες των Αρκάδων να γεμίσουν μέσα στην περιοχή. Δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στον θηριώδη Άνταμ, όμως ανταπεξήλθε με επιτυχία. Στην επανάληψη είχε προβλήματα, ενώ ήταν εκτός θέσης στην φάση της αποβολής.

Φίλιπ Μαξ: Ντεμπούτο για τον Γερμανό μπακ, που δεδομένα χρειάζεται κάποιον χρόνο προσαρμογής για να είναι απόλυτα έτοιμος. Αμυντικά έδειξε κάποιες φορές να ξεχνιέται, αφήνοντας κενά στην πλευρά του. Επιθετικά έδειξε δείγμα από τις ικανότητές του, με κάποιες πολύ καλές μπαλιές που δημιούργησαν καλές προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες του. Γενικά πάντως οι «πράσινοι» περιμένουν πολύ περισσότερα πράγματα, ενώ και ο ίδιος δεν μπορεί να κριθεί ακόμα.

Ζέκα: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν θετικός στο ανασταλτικό κομμάτι, με καίριες παρεμβάσεις σε επιθέσεις των φιλοξενούμενων. «Κρέμασε» όμως την ομάδα με την αποβολή στην επανάληψη, από την οποία προήλθε και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Καλή εικόνα για τον Σέρβο χαφ, που δημιουργικά προσπάθησε να δώσει κάποια πράγματα, όμως ανασταλτικά είχε θέματα. Το «Τριφύλλι» δέχτηκε αντεπιθέσεις και στο πρώτο ημίχρονο, όσο έπαιζε με 11 παίκτες, κάτι που δείχνει ότι οι μέσοι του δεν κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες. Έριξε πάντως αρκετό τρέξιμο, κάτι που πρέπει να του πιστωθεί, ενώ ήταν γενικά ανεβασμένος στην επανάληψη.

Τόνι Βιλένα: Δεν μπορεί να… σηκώσει κεφάλι ο Ολλανδός, που είχε μια ακόμα μετριότατη εμφάνιση στο ενεργητικό του. Ο Αλόνσο τον ξεκίνησε βασικό κόντρα στον Asteras Aktor, όμως ο Βιλένα υπέπεσε σε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του, ενώ δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που είχε ο δημιουργικός του ρόλος.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Σε μετριότατη βραδιά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που δεν κατάφερε να δείξει αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει φέτος. Δεν έγινε απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα με εξαίρεση μια φάση στο πρώτο ημίχρονο και γενικά πέρασε μάλλον… άχρωμος στο ματς. Σωστά αντικαταστάθηκε.

Τετέ: ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού και αυτός που αποτελούσε την μεγαλύτερη πηγή κινδύνων για τους φιλοξενούμενους. Είχε ωραίες ενέργειες, πέτυχε ένα όμορφο γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ, είχε την εξαιρετική σέντρα για την ευκαιρία του Γερεμέγεφ και γενικά έδειξε ξανά την κλάση του. Έγινε αλλαγή κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Μέτρια εμφάνιση για τον Σουηδό επιθετικό, που σπατάλησε στο πρώτο μέρος μια μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, μετά από σέντρα του Τετέ. Είχε άλλη μια καλή στιγμή στις καθυστερήσεις, όπου σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή.

Φώτης Ιωαννίδης: Είχε αρκετή όρεξη από την ώρα που μπήκε στο ματς, όμως δεν του βγήκαν όσα ήθελε να κάνει. Κόπηκε στις περισσότερες ατομικές ενέργειες και συνολικά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του όσο θα ήθελε. Ο Παναθηναϊκός πάντως ήταν με 10 παίκτες όταν μπήκε, γεγονός που σίγουρα επηρέασε τις ισορροπίες.

Τάσος Μπακασέτας: Μέτριος και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, που δεν φάνηκε ιδιαίτερα από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Ημιτελείς οι προσπάθειές του, δεν έγινε ποτέ απειλητικός για την εστία των Αρκάδων. Έπαιξε πάντως σε ένα διάστημα που οι «πράσινοι» είχαν μείνει με 10 παίκτες.

Τιν Γεντβάι: Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν ήταν αρνητικός, όμως δεν έκανε και κάτι ιδιαίτερο ώστε να ξεχωρίσει.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Έδωσε μια πνοή στον Παναθηναϊκό η είσοδός του, όμως ούτε αυτός κατάφερε να φτιάξει «καθαρές» φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Αγωνίστηκε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Asteras AKTOR: “Δεν μας βγήκαν τα πράγματα”

Previous article

Αλόνσο για όλα: «Σαφέστατες οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε, δουλεύουμε για να υλοποιηθούν»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.