0

Στο Match Day Mag του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Astera Aktor υπάρχει και το μήνυμα του προπονητή του «Τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος κάνει ειδική μνεία στον κόσμο της ομάδας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός εξέφρασε την λύπη του για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, εξήγησε πως οι «πράσινοι» σέβονται απόλυτα τους Αρκάδες και τόνισε πως η προσπάθεια της ομάδας θα είναι αφιερωμένη στους οπαδούς, παρ’ ότι σήμερα δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είμαστε στενοχωρημένοι για το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Όμως άμεσα πρέπει να σκεφτούμε το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα. Αν θέλουμε να χτίσουμε και να οικοδομήσουμε κάτι έχοντας ως στόχο τη νίκη, θα πρέπει να έχουμε ως βάση το παιχνίδι που κάναμε απέναντι στον Άγιαξ.

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα με ποιότητα. Τον σεβόμαστε ως αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας! Δυστυχώς στις εξέδρες δεν θα υπάρχουν οι οπαδοί μας, όμως όλη μας η προσπάθεια -ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο- θα είναι αφιερωμένο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού».

Άλλαξε στυλ και επίπεδο με στόχο να… πατήσει κορυφή!

Previous article

Κυνηγάει τη βόμβα με Βάργκας ο Παναθηναϊκός – Δύσκολα για Πελίστρι λόγω απαιτήσεων της Μαν.Γιουνάιτεντ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.