0

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, με τον Ρουμπέν Αμορίμ να έχει καταλήξει στον «πράσινο» φορ ως τον… εκλεκτό για την γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Νασιονάλ Μαδέιρα λοιπόν, ο τεχνικός των «Λιονταριών» απάντησε με διπλωματικό τρόπο στις ερωτήσεις που αφορούσαν τον Έλληνα φορ, εξηγώντας πως επικεντρώνεται στους παίκτες που έχει διαθέσιμους. Μάλιστα, όταν δημοσιογράφος ζήτησε την άποψή του για το εάν ταιριάζει περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού του ο Ιωαννίδης ή ο Ρόκε, τόνισε ότι χρειάζεται έναν επιθετικό και δεν θα πει κάτι περισσότερο.

Πάντως, εξήγησε ότι η καθυστέρηση στην μεταγραφή του επιθετικού δεν τον ανησυχεί, αφού θέλει η ομάδα του να διεκδικήσει την βασική της επιλογή και όχι να στραφεί σε Plan B ή Plan C. Εξέφρασε μάλιστα την βεβαιότητά του πως θα καταφέρει να αποκτήσει τον Νο.1 στόχο του, δίχως να αναφέρει ευθέως τον Ιωαννίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε, στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Νασιονάλ Μαδέιρα:

Αισθάνεστε άνετα με την καθυστέρηση στην μεταγραφή του επιθετικού;

«Πολύ, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος να μην ακολουθούμε πάντα δεύτερη και τρίτη επιλογή, όπως συνέβη στο παρελθόν. Θέλουμε αυτούς που αναγνωρίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό, πρέπει να πάρουμε ρίσκα και βλέπουμε μέσα από την αξιοποίηση της ομάδας αυτή την εξέλιξη μεταξύ της ηλικίας και της ποιότητας των παικτών, που μας δίνει μεγάλες δυνατότητες να μεγαλώσουμε τον σύλλογο. Αν φοβηθούμε και πάμε για τρίτη επιλογή… πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Φέτος θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δεν ξεχνάμε να κάνουμε τον σύλλογο πιο βιώσιμο μακροπρόθεσμα. Αυτή η ανάπτυξη εμπεριέχει πολύ αυτό το ρίσκο, κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε».

Δεν είναι πόρνη, είναι παλιό…

Previous article

Μόνο μπράβο αξίζουν στον Ντιέγκο Αλόνσο και την ομαδάρα που φτιάχνει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.