0

Η προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός για μία πρόκριση που μοιάζει με θαύμα κόντρα στον Άγιαξ

Μπαίνεις σε αυτό το γήπεδο του Άγιαξ και σε πιάνει δέος. Την τελευταία φορά που είχα έρθει στο Άμστερνταμ, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα τεράστιο διπλό επί του τεράστιου Αγιαξ, που δεν του έφθασε, όμως, για να παίξει σε έναν ακόμα τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών, η τσάμπιονς λιγκ. Ένα διπλό που έκανε τον γύρο του κόσμου. Πριν 28 χρόνια, το 1996. Και να τώρα που βρέθηκα και πάλι στο Αμστερνταμ, για άλλο ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ. Στο νέο του γήπεδο, που χτίστηκε τότε και πραγματικά είναι ένα κόσμημα. Ένα γήπεδο, που λες μέσα σου «αχ και να είχα μία τέτοια έδρα, ένα τόσο εντυπωσιακό γήπεδο».

Μακάρι την Πέμπτη το βράδυ να ζήσουμε ένα ακόμα μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ. Θα είναι πολύ δύσκολο και φαίνεται απίθανο αυτή την στιγμή. Αλλά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές τα απίθανα γίνονται πιθανά. Και την χρωστάει η ιστορία στον Παναθηναϊκό μία τέτοια πρόκριση.Ο Αλόνσο και οι παίκτες το πιστεύουν. Το αν θα τα καταφέρουν θα το δούμε στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι παίζει η ομάδα στην έδρα του Άγιαξ, που μπορεί να μην είναι ο παλιός Άγιαξ, αλλά ούτε ο Παναθηναϊκός είναι ο παλιός Παναθηναϊκός. Στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ η ομάδα δεν πήρε τίποτα από αυτά που άξιζε. Μακάρι αύριο να γίνει το αντίθετο. Αν σκοράρει πρώτος ο Παναθηναϊκός, μπορεί. Αν γίνει το αντίθετο, θα είναι απίθανο.

Σημαντική είναι η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη, που περιμένει πως και πως το παιχνίδι και αν είναι καλά, μπορεί να πάρει την ομάδα από το χέρι. Πάμε ρε Πανάθα, δώσε μία μεγάλη χαρά στον κόσμο, που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.

Κανονικά κάπου εδώ θα έπρεπε να τελειώσει το μπλογκ. Αλλά δεν μπορώ να αγιάσω μέρες που είναι. Μου γύρισε το μάτι που είδα την νέα ΚΕΔ να βάζει τον Σιδηρόπουλο, σε ματς του Παναθηναϊκού. Τον Σιδηρόπουλο, που έχει βάλει μπουρλότο σε ματς του Παναθηναϊκού και κάνει… επίδειξη δύναμης. Και πριν περάσει αυτό ήρθε και έδεσε το γλυκό με την διαρροή του Αστέρα, που λέει ότι δεν θα κατέβει να παίξει, διότι ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος σε δικό του ματς.

Κατ’αρχάς όταν είσαι ο Μποροβήλος και έχεις βάλει φαρδιά, πλατιά την υπογραφή σου στο παιχνίδι-ντροπή της Ριζούπολης είναι θράσος εσύ να μιλάς για διαιτησία. Ο Μποροβήλος ήταν διαιτητής στην πιο μαύρη σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και επέτρεψε να γίνει ένα παιχνίδι, όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού δέχθηκαν τρομοκρατία και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο, από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Κανονικά αυτός ο τύπος δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να του απαγορευτεί η ενάσχολησή του και αντί για αυτό μας κουνάει και το δάκτυλο.

 

Αλόνσο: «Μπορούμε να επιβιώσουμε στην πίεση, μελέτησα τα πάντα για Φαριόλι…»

Previous article

Οριστικό: Στην COSMOTE TV το Άγιαξ – Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.