0

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι: Πραγματοποίησε σημαντικές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο πριν δεχτεί το γκολ, στο οποίο δεν έφερε ιδιαίτερη ευθύνη. Γενικά ήταν από τους καλύτερους του «Τριφυλλιού» και προσπάθησε να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο χαμηλά την επίθεση των Ολλανδών.

Γιάννης Κώτσιρας: Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και δεν είναι τυχαίο πως ειδικά στο ξεκίνημα ο Άγιαξ «χτυπούσε» συνέχεια από την δική του πλευρά. Δεν μπόρεσε να διακριθεί στην άμυνα, ενώ και επιθετικά δεν έδωσε κάτι με τις προωθήσεις του.

Τιν Γεντβάι: Μέτριο ματς και για τον Κροάτη στόπερ, που έχει μερίδιο ευθύνης στο γκολ των Ολλανδών και γενικά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να προσφέρει ιδιαίτερη σιγουριά στην ομάδα του. Είχε φυσικά και καλές στιγμές, όμως σίγουρα οι «πράσινοι» περιμένουν περισσότερα πράγματα.

Ίνγκι Ίνγκασον: Ούτε ο έτερος στόπερ της ομάδας εντυπωσίασε, σε ένα ματς όπου γενικά ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, όμως είχε και χαμένες μάχες και ταλαιπωρήθηκε από την επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Αυτή την φορά ο Σέρβος μπακ δεν ήταν ο… αδύναμος κρίκος στα μετόπισθεν, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και μπροστά. Χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό, ήταν από τους… λιγότερο αρνητικούς παίκτες της ομάδας του στο ΟΑΚΑ.

Γουίλιαν Αράο: Ο Βραζιλιάνος χαφ παρατάχθηκε βασικός στην μεσαία γραμμή και δεν βρέθηκε στην καλύτερή του βραδιά, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στον χώρο του κέντρου. Ο Άγιαξ είχε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα τον έλεγχο, ενώ ο Αράο προσπάθησε να απειλήσει από κάποιες στημένες φάσεις, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του.

Άνταμ Τσέριν: Ούτε ο Σλοβένος κατάφερε να εντυπωσιάσει, αν και έπρεπε να τρέχει για… όλους στην μεσαία γραμμή. Προσπάθησε πολύ και έδωσε αρκετές μάχες, όμως είχε ζητήματα ανασταλτικά και δημιουργικά δεν κατάφερε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του και να προσφέρει πολλά.

Τάσος Μπακασέτας: Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε αρκετά λόγω της αργής του ταχύτητας και δεν μπορούσε να συνεισφέρει στο πρέσινγκ. Παρ’ όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι, ενώ στο δεύτερο έβγαλε «ασίστ» για το ακυρωθέν γκολ του Μαντσίνι αλλά και την τελική πάσα στην μεγάλη ευκαιρία του Γερεμέγεφ. Συνολικά σχεδόν κάθε καλή στιγμή της ομάδας προήλθε από τα δικά του πόδια.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Αργός για να τα βάλει με τον «Αίαντα» σε επίπεδο πρέσινγκ ήταν και ο Τζούρισιτς, με την ποιότητά του βέβαια να ξεχωρίζει και σήμερα. Από δικό του κλέψιμο και ωραία κάθετη προήλθε η πρώτη φάση του Παναθηναϊκού, είχε και κάποιες άλλες ωραίες πρωτοβουλίες, ενώ στο 78’… άγγιξε την ισοφάρισε με ωράιο σουτ.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου ο Αργεντινός εξτρέμ, που δεν έγινε αισθητός για την άμυνα του Άγιαξ, όμως βοήθησε σε κάποιες φάσεις τον Κώτσιρα στα αμυντικά του καθήκοντα. Κατάφερε βέβαια να σκοράρει, όμως σε φάση που ήταν εκτεθειμένος κι έτσι θεωρείται μη γενόμενη.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Τροφοδοτήθηκε ελάχιστα και έτσι η παρουσία του πέρασε ουσιαστικά… απαρατήρητη στο πρώτο ημίχρονο. Άλλωστε είναι παίκτης της μίας επαφής, που εξαρτάται απόλυτα από τους συμπαίκτες του και πώς θα του δώσουν την μπάλα. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, δεν μπορεί να αποτελέσει παράγοντα στην αναμέτρηση. Στην επανάληψη έχασε μια μεγάλη ευκαιρία πριν αντικατασταθεί.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Μπήκε σε ένα διάστημα που ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε κι έτσι αμυντικά δεν ταλαιπωρήθηκε. Επιθετικά πάντως δεν κατάφερε να δώσει κάτι.

Τετέ: Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Βραζιλιάνος. «Επιστρατεύτηκε» κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους από τον Αλόνσο, όμως σε αντίθεση με το ματς με την Μπότεφ, απόψε δεν κατάφερε να προσφέρει πράγματα.

Φώτης Ιωαννίδης: Πρώτη του φετινή εμφάνιση, με τον Έλληνα φορ να αγωνίζεται στο διάστημα που κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός, να κάνει κάποιες καλές ενέργειες, αλλά να μην καταφέρνει να έχει ουσιαστική συνεισφορά στην ομάδα.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Δεν ξεχώρισε στο διάστημα που αγωνίστηκε, όμως η εικόνα του δεν ήταν σε καμία περίπτωση αρνητική.

Δημήτρης Λημνιός: Αγωνίστηκε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

 

«Πρώτη» για Ιωαννίδη και Μπάλντοκ (Pics)

Previous article

Μλαντένοβιτς: «Σε τέτοια ματς πρέπει να κάνεις 90 τέλεια λεπτά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.