0

Το 1-0 αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ ενόψει της ρεβάνς στο Άμστερνταμ, όπως ανέφερε και ο Ντιέγκο Αλόνσο λίγο μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ.

Ο κόους των «πράσινων» έδειξε ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν έκαναν όσα θα έπρεπε στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης με τους Ολλανδούς και μιλώντας στην Cosmote TV, είπε χαρακτηριστικά:

«Αναμφίβολα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε. Στο πρώτο ημίωρο δεν ήμασταν καλοί. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Αλλά από εκεί και πέρα περάσαμε στην αντεπίθεση. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε».

Αναφορικά με τις πιθανότητες του «τριφυλλιού» στη ρεβάνς που θα σημειωθεί σε μια εβδομάδα από τώρα, ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε:

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί και όλα είναι ανοιχτά. Όλα μπορούν να συμβούν. Θα ψάξουμε το αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ και από εκεί και πέρα θα το πολεμήσουμε και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Παναθηναϊκός – Άγιαξ 0-1: Έχασε ευκαιρίες αλλά ελπίζει για την ανατροπή – Όλα μπορούν να αλλάξουν

Previous article

Τετέ: «Ήταν δύσκολο ματς, πάμε στο Άμστερνταμ για την πρόκριση»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.