0

H μεγάλη μέρα όπου χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν έφτασε. Το ΚΑΣ αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ως εκ τούτου η 21η Σεπτεμβρίου θα είναι μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη στους οπαδούς του τριφυλλιού.

Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής (10/8) στις 11:00πμ θα διατεθούν σε κυκλοφορία 36.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Παρτίζαν, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Να σημειώσουμε πως αρχικά το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την χρησιμοποίηση του Καλλιμάρμαρου έγινε αρχικά δεκτό από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με τους ιθύνοντες των πρασίνων να είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα αθλητικό γεγονός το οποίο θα γραφτεί στην Ιστορία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παναθηναϊκό Στάδιο έχει χωρητικότητα 45.000 θέσεων κι αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα δούμε ένα νέο πανευρωπαϊκό ρεκόρ προσέλευσης θεατών, μιλώντας για αγώνες επιπέδου Ευρωλίγκας.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση είναι η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η Μακάμπι και η Αναντόλου Εφές, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την πρώτη στις 21 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, στο Στάδιο θα τοποθετηθούν και γιγαντοοθόνες για να μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να μη χάνουν στιγμή από όσα θα διαδραματιστούν εκείνη την ιστορική βραδιά.

Δείτε το «πράσινο» post:

 

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με «συνταγή» Μπότεφ κόντρα και στον Άγιαξ!

Previous article

Επίσημα στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 17 Μαϊου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.