0

Ο Φίλιπ Μαξ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και μετακομίζει στην Αθήνα, μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Άνναμπελ Λι.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα από τη Δευτέρα (5/8) ο Φίλιπ Μαξ, με την “πράσινη” ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γερμανός διεθνής μπακ είναι έτοιμος να αγωνιστεί για λογαριασμό του τριφυλλιού, έχοντας τη στήριξη της συζύγου του, Άνναμπελ Λι.

Οι δύο τους είναι αχώριστοι από το 2016, που γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2019, ενώ, λόγω της πανδημίας. το γιόρτασαν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το 2022, σε μία λαμπερή τελετή στη Μαγιόρκα.

Η Άνναμπελ παρόλο που δεν γνώριζε πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο, πλέον έχει προσαρμοστεί και έχει μεγάλο ενθουσιασμό για το άθλημα.

Μάλιστα η εντυπωσιακή γυναίκα έκανε και την πρώτη της πράσινη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, προκειμένου να ευχηθεί καλή αρχή στον αγαπημένο της.

“Σου εύχομαι τα καλύτερα για αυτή τη νέα πρόκληση καρδιά μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της συζύγου του Φίλιπ Μαξ
Η ανάρτηση της συζύγου του Φίλιπ Μαξ

Οι σκέψεις του Ντιέγκο Αλόνσο για την ενδεκάδα με Άγιαξ

Previous article

Ζήτησε να αποχωρήσει ο Σπόραρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.