0

Σας είχαμε γράψει για ένα παίκτη καλύτερο του Ντίαζ. Σας ενημερώσαμε ότι ο Ντίαζ δεν είναι ψηλά στη λίστα. Και η προοπτική του Μαξ δεν απέχει πολύ απο αυτό.

Ο Παναθηναϊκός παίρνει έναν παίκτη με άκρως επαγγελματική νοοτροπία. Επικοινώνησα άμεσα με Γερμανία, μόλις έμαθα το όνομα – το πρώτο που έκανα – προκειμένου να μάθω τι καπνό…φουμάρει ποδοσφαιρικά. Και άκουσα μόνο καλά πράγματα. Και το φοβερό: “Τον Μινχ φίλε τον ήξερες; Παίκτης με άλλη νοοτροπία, άστο…”, ήταν η πρώτη ατάκα που άκουσα.

“Μπορεί να πάρεις ή να μην πάρεις 10 αλλά θα πάρεις 7,1 από αυτόν τον παίκτη εργαλείο”, μου τόνισαν μάνατζερ που γνωρίζουν τον παίκτη. Πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις απο πρωταθλήματα που άλλοι δεν θα δουν ποτέ. Δεν είναι Ρεμπότσο αλλά κανονικός φουλ μπακ. Ισορροπία σε άμυνα και επίθεση διαθέτει ο Φίλιπ Μαξ. Αυτοί οι παίκτες έχουν ποδοσφαιρικές παραστάσεις που άλλοι δεν θα δουν ποτέ στην καριέρα τους. Με 471 ματς στα πόδια του, 47 τέρματα και 79.

Ένα δυναμικό επιθετικό μπακ είναι ο Μαξ. Με ποιότητα και δημιουργία. Αρκετά ανεβάσματα στο παιχνίδι του. Με δημιουργικό πνεύμα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο, εάν ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν…νέο Μάρκους Μινχ. Μακάρι, αλλά σε πρώτη ανάγνωση, πρόκειται για μια αναβάθμιση στη θέση του αριστερού μπακ. Το βασικότερο όλων είναι πως έχει γεμάτες χρονιές. Όμως το τελευταίο διάστημα, δεν έπαιξε όσο ήθελε και ζήτησε να αποχωρήσει. ‘Ετσι άνοιξε ο δρόμος για το “τριφύλλι”. Στην θέση του έπαιζε ο εξαιρετικός Ενκοκού, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Όμως κυρίως στην Ολλανδία έλαμψε.

Και το καλύτερο για το τέλος μίλησα με τον εξαιρετικό χαρακτήρα και παίκτη τον Γιάννη Αμανατίδη. Αϊντραχτ, Αμανατίδης, ειδικός… “Πολύ καλη σέντρα, με εξαιρετικό αριστερό. Έχει και αξιόλογα στημένα. Ταχυδυναμικός μπακ. Με άμεση αντίδραση επιθετικά. Συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και δουλευταράς, με καλή τεχνική. Στο 4–4-2 της Αϊντοβεν, γινόταν 4-2-2-2 και έπαιρνε όλη την πλευρά. Καλή επιλογή”.

ΥΓ: Για έναν παίκτη που είχε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο χτυπήσει τα 10 εκ Ευρώ στην καριέρα του και ο Παναθηναϊκός θα διαθέσει όπως κυκλοφορεί ένα ποσό ανάμεσα σε 1-2 εκ Ευρώ, μάλλον πρόκειται για μια ποδοσφαιρική ευκαιρία. Το εξτρέμ τελικά θα πάει λίγο πιο μετά.

Πηγή: paopantou.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα μέχρι το 2027 ο Φίλιπ Μαξ!

Previous article

Σκέτη… μαγεία η αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού: Τα τατουάζ του Μαξ από το Χάρι Πότερ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.