0

Tο “χρυσό” τριετές συμβόλαιο που δίνει ο Παναθηναϊκός στον Γερμανό αριστερό μπακ και τη συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας βάζουν ποιότητα και εμπειρία στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους, φέρνοντας έναν παίκτη από κορυφαίο πρωτάθλημα και σε εξαιρετική ηλικία.

Πρόκειται για ακόμα μία δαπανηρή προσθήκη των Πρασίνων αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Μαξίμοβιτς (είχε κλείσει από τον χειμώνα), Ίνγκασον και φυσικά τον Τετέ, δίνοντάς του ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος άσος θα υπογράψει για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό και οι φιξ ετήσιες απολαβές του κυμαίνονται στα 1,1-1,2 εκατ. ευρώ. Μαζί, δε, με κάποια εφικτά μπόνους μπορούν να φτάσουν κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Βεβαίως οι Πράσινοι θα πληρώσουν και την Άιντραχτ καθώς ο παίκτης δεσμεύεται ως το 2026 με την γερμανική ομάδα, η οποία είχε δώσει λίγο περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έκλεισε λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο μαζί με τα μπόνους το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει στα 1,5 εκατ. ευρώ και θα ανεβάσει το συνολικό κόστος κοντά στα 6 εκατ. ευρώ.

Με Γιαγκελόνια ή Μπόντο Γκλιμτ στα πλέι οφ του Europa League

Previous article

Πήρε ξανά τον δυσκολότερο αντίπαλο, με Λανς στα πλέι οφ του Conference League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.