0

Εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Αράο: Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί ανανέωση.

Η παρουσία του Βραζιλιάνου χαφ, Γουίλιαν Αράο, στο γήπεδο είναι αδιαμφισβήτητα θετική για τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος έχει αποδείξει την αξία του με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους ανθρώπους του «Τριφυλλιού».

Η καλή του εικόνα δεν έχει περάσει απαρατήρητη και ήδη έχουν ξεκινήσει διερευνητικές επαφές από ομάδες της Βραζιλίας. Ο Αράο, ο οποίος έκανε τη φήμη του στη χώρα καταγωγής του με τη φανέλα της Φλαμένγκο, φαίνεται να είναι περιζήτητος. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες από το πρακτορείο μάνατζερ του Αράο, σύμφωνα με την Livesport, δείχνουν ότι ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά την παραμονή του στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον ένα ακόμη έτος.

Η επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να διατηρήσει τον Αράο στις τάξεις της ομάδας του και για αυτό τον λόγο έχουν ήδη ξεκινήσει οι προεργασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου, προκειμένου να συζητήσουν τη δυνατότητα ανανέωσης.

Οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του Αράο αναμένονται μετά τις 15 Αυγούστου, όταν και θα έχει ξεκαθαρίσει το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Το γεγονός ότι είναι βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού καθιστά την ανανέωση της συνεργασίας του ως μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της διοίκησης.

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Αράο θα παρακολουθούνται με ενδιαφέρον από τους φίλους της ομάδας, καθώς η παραμονή του Βραζιλιάνου χαφ μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην αγωνιστική πορεία του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Από τον Παναθηναϊκό στην ΕΠΟ ο Βασιλαράς σαν υπεύθυνος τύπου!

Previous article

«Πάτησε» Ελλάδα ο Μαξ – Περνάει ιατρικά και υπογράφει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.