0

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία μετά το χθεσινό ρεπό. Στη διάθεση του Αλόνσο είναι και ο Ιωαννίδης, ο οποίος δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει. Περιμένουμε να δούμε την κατάσταση του Γεντβάι, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Κατά τα άλλα, σε επίπεδο της ενδεκάδας, πολύ δύσκολα ο προπονητής θα αλλάξει τους έντεκα που ξεκίνησαν στη Βουλγαρία και ήρθε η πρόκριση πολύ εύκολα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας

«Το μόνο που θα έβαζε σε σκέψεις τον Αλόνσο είναι να ξεκινούσα από την αρχή τον Τετέ αντί του Μαντσίνι. Αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες…», πρόσθεσε και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ολλανδικό σύλλογο.

Ακούστε τι είπε για τα εισιτήρια του πρώτου ματς, της ρεβάνς στην Ολλανδία και τις κινήσεις που γίνονται για αριστερό μπακ

 

Καλό ταξίδι Λώρη…

Previous article

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Πετρούνια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.