0

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει των αγώνων με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι θετικό το γεγονός πως ο Ιωαννίδης είναι στην ευρωπαϊκή λίστα και μετά από δύο μήνες έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ντιέγκο Αλόνσο. Από την άλλη, όσο καλός παίκτης και αν είναι, είναι ένας αθλητής και θα χρειαστεί χρόνο και αγώνες, για να επιστρέψει στην πρότερή του αγωνιστική κατάσταση. Δεν θα τον δούμε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ ως βασικός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αν ο Ιωαννίδης ήταν σε καλή κατάσταση, είχε παίξει σε 2-3 φιλικά και είχε δύο-τρεις εβδομάδες φουλ προπονήσεων, καθιστά απόλυτο φαβορί τον Γερεμέγεφ να ξεκινήσει απέναντι στον Άγιαξ. Ο Σουηδός έβαλε τρία γκολ, έχοντας 25 τελικές προσπάθειες με τις 15 από αυτές να έχουν πάει στον στόχο και οι 11 στα δίχτυα. Μιλάμε για τρομερό στατιστικό για οποιονδήποτε αθλητή. Δεν το θυμάμαι για κανέναν άλλον, ίσως ο Σισέ να ήταν ο τελευταίος…», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για τις σκέψεις του κ. Αλόνσο και το ενδεχόμενο ενίσχυσης

 

Ο Μπιλάλ είναι ακόμα στο ψάξιμο…

Previous article

George, τι γίνεται;; όλα καλά;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.