0

Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί στην μεσοεπιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Τετέ και από την πρώτη στιγμή ήταν δεδομένο ότι θα πάρει έναν ακόμα εξτρέμ, αφού ο αρχικός προγραμματισμός τις ομάδες προέβλεπε δύο μεταγραφές στα άκρα της επίθεσης.

Όλα αυτά όμως είναι φυσικά ευμετάβλητα και εξαρτώνται απόλυτα από τις αποχωρήσεις που προκύπτουν στο υφιστάμενο ρόστερ. Αυτή την στιγμή λοιπόν είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο το «Τριφύλλι» να προχωρήσει στην αγορά δύο έξτρα ακραίων μετά τον Τετέ, εφόσον το μέλλον των Αϊτόρ και Βέρμπιτς είναι αμφίβολο.

Ο Ισπανός έχει τεθεί εκτός πλάνων και έχει ενημερωθεί ότι μπορεί να βρει ομάδα, ενώ πλέον και ο Σλοβένος αποκλείστηκε από την ευρωπαϊκή λίστα, γεγονός που δείχνει ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές της ομάδας. Και στην δική του περίπτωση, εφόσον βρει πρόταση από άλλον σύλλογο, αυτή θα εξεταστεί με μεγάλο ενδιαφέρον από τους «πράσινους».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εφόσον τουλάχιστον ένας εκ των δύο αποτελέσει τελικά παρελθόν, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του και θα φτάσει έτσι τις τρεις προσθήκες εξτρέμ μέσα στο φετινό καλοκαίρι, μαζί με αυτή του Τετέ που έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει μία πολύ “δυνατή” περίπτωση αριστερού μπακ κι έχει σταντ-μπάι τον Ένζο Ντίας!

Previous article

Ξεπέρασε τα 5.000 μέλη ο Ερασιτέχνης και συνεχίζει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.