0

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικά στα παιχνίδια του «τριφυλλιού» με τον Άγιαξ τονίζοντας ότι αποτελούν μια πρόκληση, ενώ προσέθεσε ότι ο «Αιάντας» τη δεδομένη στιγμή δεν αποτελεί φόβητρο συγκριτικά με τις στιγμές του παρελθόντος. Επιπλέον τόνισε ότι αν ο Παναθηναϊκός θέλει να βρεθεί στη League Phase του Europa League θα πρέπει να κάνει μια υπέρβαση και αυτή μπορεί να γίνει με τον Άγιαξ.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ο Νίκος Αθανασίου, υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει ταχύτητες για την απόκτηση αριστερού μπακ, ο οποίος θα είναι βασικός και θα έχει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η θέση του αριστερού μπακ να καλυφθεί και πριν το πρώτο ματς με τον Άγιαξ! Σημείωσε δε ότι το όνομα του Έντσο Ντίας, είναι στη λίστα, αλλά σε υποδεέστερη θέση, ενώ πάντα στο κάδρο βρίσκεται και ο Άαρον Μαρτίν του οποίου η περίπτωση ωστόσο είναι αρκετά δύσκολη.

Τέλος για την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ εκτίμησε ότι η καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ, το «όνομα» του Άγιαξ, αλλά και η απόκτηση του Τετέ, ίσως προσελκύσουν περισσότερο κόσμο στις κερκίδες.

 

Ο Αλόνσο έδειξε την «πόρτα» και στον Βέρμπιτς

Previous article

Το μήνυμα του Αλόνσο στον Βέρμπιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.