0

Την ποιότητά του έδειξε από το πρώτο κιόλας ματς που αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό ο Τετέ. Ο Βραζιλιάνος άσος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το Τριφύλλι στη νίκη επί της Μπότεφ με 4-0 και έδειξε με το… καλησπέρα πως είναι ήδη έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τετέ θα μπορούσε να έχει τρεις ασίστ στο ματς και το σκορ να ήταν 7-0, ωστόσο οι επιθετικοί δεν τα κατάφεραν να βρουν δίχτυα και έτσι ο Βραζιλιάνος δεν μπήκε στην στατιστική.

Αρχικά, ο 24χρονος με αυταπάρνηση και ενώ ήταν πεσμένος έδωσε μία δύσκολη πάσα στον Γερεμέγεφ, αλλά ο Σουηδός νικήθηκε από τον Μπερνάτ και δεν σκόραρε. Λίγο αργότερα, ο Τετέ με τρομερή κάθετη έβγαλε τετ α τετ τον Λημνιό, ωστόσο ο Έλληνας εξτρέμ δεν κατάφερε επίσης να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μπότεφ.

Τέλος, ξανά ο Βραζιλιάνος με μία απίθανη πάσα με το εξωτερικό έβγαλε τετ α τετ τον Σπόραρ, όμως ούτε ο Σλοβένος βρήκε δίχτυα και το 4-0 παρέμεινε.

Αθανασίου: «Αυτός που έπρεπε ο Παναθηναϊκός-Δεν είναι φόβητρο ο Άγιαξ»

Previous article

Πολλά υποσχόμενος ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο,με δύο εσωτερικές μεταγραφές να τον πηγαίνουν… Άμστερνταμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.