0

Σε έντονο ύφος ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού από τον σύνδεσμο των Χανίων, με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Στο κείμενο τους οι «πράσινοι» οπαδοί από την πόλη της Κρήτης ξεσπούν και τίθενται στο ακέραιο απέναντι στο ύφος και το περιεχόμενο της εν λόγω ανακοίνωσης, κάνοντας «ευθεία επίθεση» κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η χτεσινή ανακοίνωση-ΝΤΡΟΠΗ από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (μέχρι την επόμενη), μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει πάτος για το παρεάκι που λυμαίνεται τις τύχες της μάνας του λόχου για να κάνει πολιτικά παιχνίδια.

Έτσι μπράβο! Μπράβο ρε! Πείτε ευχαριστώ στον άνθρωπο που μας έχει ξεφτιλίσει και μικρύνει σε όλα τα επίπεδα! Πείτε ευχαριστώ σε αυτόν που κατέθεσε για τα στημένα και τα έκανε γαργάρα, τον τύπο που μας έριξε στη Β’ Εθνική, που τραβά την πρίζα όποτε του καυλώσει, που μας κάνει καψώνια έχοντας βρει όλους τους απίθανους τρόπους να στηθούμε και να χάσουμε πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια μας! Σε αυτόν που μας έχει τόσα χρόνια με μηδέν πρωταθλήματα και 3 κύπελλα παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του, τουτέστιν να νιώσουμε στο πετσί μας και να αποδεχθούμε πόσο έχουμε μικρύνει.

Σε αυτόν που έδινε μεροκάματο στο δολοφόνο του Μιχάλη, ρε ξεφτίλες!
Αυτόν που έχει βάλει τον Κομπότη να λύνει και δένει στην ΠΑΕ και κάνει την κότα στο Μαρινάκη!
Αυτόν που μας κουνά το δάχτυλο λέγοντας ότι έχει βάλει λεφτά, κι ο Βαρδινογιάννης είχε βάλει λεφτά ρε καραγκιόζη και κατάφερες να τα πας χειρότερα κι από εκείνον – αυτό κι αν είναι κατόρθωμα!
Σιγά μην ντρεπόσασταν να πείτε ευχαριστώ, εσείς που πουλήσατε τη Λεωφόρο!

Καράφλα μπροστινέ, δεν έχει την παραμικρή υπομονή να σε αντέξει ο κόσμος, εσένα και τα τσιράκια σου, ούτε μισή μέρα παραπάνω. Εξαφανίσου χθες. Από κοντά και όσοι εντός του Τριφυλλιού σου κάνουν πλάτες, σε οποιοδήποτε πόστο. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα έχουν χαμένα, καθώς, όσο περνά ο καιρός, τα ψέματα τους καταρρέουν το ένα μετά το άλλο.

Κανείς δε θα μείνει στο απυρόβλητο, κανείς δε θα επιβάλλει ομερτά! Είστε πολύ γελασμένοι αν πιστεύετε κάτι τέτοιο και η προσγείωση θα είναι ανώμαλη.

 

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Αλόνσο για την ρεβάνς με Μπότεφ Πλόβντιβ

Previous article

Επιβεβαίωσε την παραμονή του ο Μπαλτσερόφσκι και δηλώνει έτοιμος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.