0

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε αρχικά στις δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Μπότεφ, τονίζοντας ότι ανταποκρίνονται πλήρως στη φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα, ενώ έκανε και την εκτίμηση του για την ενδεκάδα, σημειώνοντας ότι ο Ίνγκασον θα είναι παρτενέρ του Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, ενώ το φαβορί για να αγωνιστεί δίπλα στον Αράο είναι ο Τσέριν.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα γκαζώσει μετά το συγκεκριμένο ματς για την απόκτηση αριστερού μπακ και ενός ακόμη εξτρέμ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και για έναν ακόμη κεντρικό χαφ. Επιπλέον με αφορμή το δημοσίευμα της O’ Globo για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και την Μποταφόγκο, σημείωσε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει παγώσει.

Τέλος για τη σημαντική ρεβάνς με την Μπότεφ, ανέφερε ότι οι «πράσινοι» θα μπουν στο ματς για ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να μην μπουν σε περιπέτειες, τονίζοντας ότι εξαρτάται από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό η υπόθεση πρόκριση.

Γιαννακόπουλος: «Η μιζέρια κι η αντιπαράθεση βοηθάει μόνο αυτόν που βρίσκεται από κάτω» (Pic)

Previous article

Ούτε αυτοί οι δύο είναι καλύτεροι από τον Αϊτόρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.