0

Έτοιμος να σηκώσει την 4η του κούπα δίπλα στο πλευρό του μπαμπά του δήλωσε ο Σαρπ Αταμάν, που θέλει να δει τον Παναθηναϊκό AKTOR να ράβει το 8ο αστέρι του.

Μια ανάρτηση αφιερωμένη στον γιο του Εργκίν Αταμάν, Σαρπ, έκανε η EuroLeague, για να πάρει επική απάντηση από τον μικρό. Η διοργανώτρια αρχή έκανε ένα κολάζ με φωτογραφίες του Τούρκου τεχνικού και του γιου από κατακτήσεις τροπαίων που έχει πετύχει από το 2016 έως και το 2024 και χρησιμοποίησε τα λόγια του, αναφέροντας: “Θέλω να ρωτήσω τον μπαμπά μου, εάν έχει κερδίσει το τρόπαιο της EuroLeague πριν γεννηθώ”.

Ο μικρός Σαρπ δεν έχασε ευκαιρία και σχολίασε στο εν λόγω post, σημειώνοντας: “EuroLeague ετοιμάσου για το 4ο τρόπαιό μου. Θα είμαι εκεί να σηκώσω την 4η μου κούπα και ο Παναθηναϊκός (σσ. να ράψει) το 8ο αστέρι του”. Λίγο αργότερα συμπλήρωσε: “Αυτό είναι μόνο το τρέιλερ. Η δική μου διαδρομή δεν έχει αρχίσει ακόμα”.

Σαρπ Αταμάν: "EuroLeague ετοιμάσου για το 4ο τρόπαιό μου και το 8ο του Παναθηναϊκού"

 

Στην… εξέδρα 4,3 εκατομμύρια ευρώ (Pics)

Previous article

Μόνο η πρόκριση πρέπει να υπάρχει στο μυαλό τους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.