0

Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά και έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας επιθετικός μοιάζει να έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και κάθε μέρα ανεβαίνει όλο και περισσότερο, θέτοντας σταδιακά τον εαυτό του στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Φυσικά αυτή την στιγμή είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας κι έτσι δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τον επαναληπτικό με τους Βούλγαρους, όμως ο ρεαλιστικός στόχος είναι να προλάβει να ετοιμαστεί για το αμέσως επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Τριφυλλιού».

Εάν οι παίκτες του Αλόνσο κάνουν το καθήκον τους τότε θα αντιμετωπίσουν είτε τον Άγιαξ είτε την Βοϊβοντίνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ εάν αποκλειστούν θα αγωνιστούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Σε κάθε περίπτωση, στα ματς αυτά αναμένεται και η επιστροφή του Ιωαννίδη στην δράση.

Λορένζο Μπράουν: «Η καλύτερη απόφαση να πάω στον Παναθηναϊκό, θα με βοηθήσει ο Αταμάν»

Previous article

Στο σινεμά για να δουν Deadpool & Wolverine οι Ιωαννίδης-Βουλγαράκη! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.