0

Καλές οι ανακοινώσεις, καλές οι αναρτήσεις, καλές οι δηλώσεις του ενός για τον άλλο. Η ουσία όμως, είναι το μπάσκετ, αυτό που παρέχει η κάθε πλευρά στον φίλαθλο, η έμπρακτη στήριξη που λαμβάνει απ’ τον κόσμο του. Γιατί ο λαός κάθε ομάδας, δεν ενδιαφέρεται στο τέλος της ημέρας για την προσπάθεια «επικοινωνιακών» νικών, αλλά για την ουσία.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του μπασκετικού Ολυμπιακού με χαρακτηριστική καθυστέρηση. Περίμεναν προφανώς μια καλή στιγμή για να υπάρχει ψυχολογική ανάταση μετά τα… στραπάτσα σε Euroleague και ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βεζένκοφ ήταν σαφώς μια τέτοια αφορμή και μία μέρα μετά την παρουσίασή του, τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα διαρκείας. Αρχικά για ανανέωση των 7.500 παλαιών κατόχων και από τη Δευτέρα 5/8 για ελεύθερη πώληση.

Την πρώτη μέρα διάθεσης των διαρκείας, υπήρξαν 1.035 ανανεώσεις. Αριθμός που έκανε τους «ερυθρόλευκους» σχεδόν να… πανηγυρίζουν. Επικοινωνήθηκε άλλωστε ως επιτυχία και επίτευγμα. Μόνο που κι εδώ η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

Ο Παναθηναϊκός στα μέσα Μαΐου, πριν το Final Four όπου κατέκτησε την Euroleague, πριν κάνει κάποια μεταγραφή και πριν δουν οι φίλαθλοί του στην «Magic Euroleague» το πώς θα διαμορφωθεί σε λίγους μήνες το ΟΑΚΑ, σε λιγότερο από 24 ώρες έκανε… sold out! Πουλώντας σχεδόν 11.500 διαρκείας.

Δηλαδή, η μία ομάδα που ανέβασε το μπάτζετ, ανακοίνωσε την δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της, έδωσε 1.035 διαρκείας και η άλλη πριν καν κατακτήσει κάποιον τίτλο, πριν προχωρήσει ο σχεδιασμός, πριν δει ο κόσμος το ΟΑΚΑ, πούλησε περίπου 10.500 περισσότερα!

Η διαφορά στα νούμερα είναι τεράστια και μόνο απ’ τα διαρκείας ο Παναθηναϊκός είναι σαν να έχει sold out ένα… ΣΕΦ σε κάθε του αγώνα. Γιατί ο κόσμος του ξέρει πως θα είναι σε ένα κλειστό-παλάτι, με παρεχόμενες υπηρεσίες που δεν έχει δει ποτέ ξανά η χώρα μας, ούτε καν η Ευρώπη. Απ’ την άλλη, οι Ολυμπιακοί παρά τις… φανταχτερές δηλώσεις, καλούνται να πληρώσουν για να πάνε σε ένα κλειστό που δεν ξέρουν αν θα έχει κλιματισμό παρότι έχει εγκρίνει το κονδύλι το κράτος.

Κι όλα αυτά, μάλιστα, πληρώνοντας πάνω-κάτω τα ίδια λεφτά. Οι τιμές και στις δύο ΚΑΕ ήταν αυξημένες. Έχοντας όμως τη διαφορά του που αγοράζει ο καθένας διαρκείας, αλλά και την ίδια την πορεία των ομάδων. Απ’ την μία 11.500 αυτός που από 17ος έγινε πρώτος στην Ευρώπη, απ’ την άλλη 1.035 εκείνος που από 2ος έγινε 3ος κι έψαχνε δικαιολογίες βλέποντας τον «αιώνιο» να κάνει την Ευρώπη να παραμιλά, πριν χάσει και τον εγχώριο τίτλο.

Στο χέρι του η πρόκριση, υπεραπαραίτητος αυτός ο Τζούρισιτς!

Previous article

Ο Τετέ εκτοξεύει Ιωαννίδη, Βαγιαννίδη και δείχνει μεταγραφή… Μπερνάρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.