0

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 4 χρόνια, κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια σε αρκετές βραζιλιάνικες ομάδες, οι οποίες τον είχαν στην λίστα τους και προσπαθούσαν να τον αποκτήσουν.

«Στοχεύοντας να λύσει τα επιθετικά προβλήματα της φετινής σεζόν, η Κορίνθιανς έβαλε στα… ραντάρ της τον Τετέ, ενός επιθετικού που άνηκε στην Γαλατασαράι της Τουρκίας. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες να επαναπατρίσει τον παίκτη, η Τιμάο δέχτηκε… χατ-τρικ από τον Παναθηναϊκό της Ελλάδας. Συνολικά, οι Έλληνες έκαναν τις κατάλληλες προσαρμογές στην μεταγραφή και επισημοποίησαν την άφιξη του Βραζιλιάνου» γράφει χαρακτηριστικά το «centraldeitaquera.com.br».

«Αρχικά, η Ατλέτικο Παραναένσε είχε προβάδισμα στην κούρσα για τον Τετέ, με την Γαλατασαράι να δείχνει ότι θα αποδεχόταν μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε ήσυχα και κατέθεσε πρόταση για μόνιμη αγορά του παίκτη» αναφέρει στην συνέχεια ο συντάκτης, που στέκεται και στα ποσά της μεταγραφής.

«Εξετάζοντας την υπόθεση βαθύτερα, η Κορίνθιανς δεν μπορούσε να ματσάρει την επένδυση της ελληνικής ομάδας, αφού ο Τετέ θα έχει ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό» καταλήγει το δημοσίευμα.

Το νέο ΟΑΚΑ: «Όραμα του προέδρου – Να φτάνουν Αθήνα οι ξένοι και να το έχουν στη λίστα με τα αξιοθέατα» (Pics)

Previous article

Μάικ Τζέιμς: «Καλύτερος από μένα ο Βεζένκοφ; Σε τι;» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.