0

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 την Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ και σχολιάζουμε ην απόδοση των παικτών του Ντιέγκο Αλόνσο. Καταπληκτικό ματς από τον Τζούρισιτς, αρνητικός ο Τόνι Βιλένα.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι: Σταθερότατος όποτε χρειάστηκε ο Πολωνός τερματοφύλακας, που είχε σε γενικές γραμμές εύκολο έργο. Οι τελικές της Μπότεφ δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες στην πλειοψηφία τους, όμως όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών». Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ των φιλοξενούμενων

Γιώργος Βαγιαννίδης: Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα μπακ, που κυριάρχησε στην πλευρά του και βοήθησε πολύ την ομάδα και στις δύο μεριές του γηπέδου. Έκλεψε μπάλες και ήταν πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ με τις προωθήσεις του δημιούργησε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους, αποδεικνύοντας την ποιότητά του.

Μπαρτ Σένκεφελντ: Καλό ματς από τον Ολλανδό στόπερ, που ανταπεξήλθε στα διαστήματα πίεσης των Βούλγαρων. Έδειξε θετικό πρόσωπο, είχε κάποιες καίριες παρεμβάσεις και συνολικά είναι εμφανές ότι ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται σε καλή κατάσταση. Στο δεύτερο 45λεπτο πάντως αντιμετώπισε προβλήματα.

Τιν Γεντβάι: Μια από τα ίδια και για τον Κροάτη, που επίσης πήρε καλό βαθμό όταν η Μπότεφ άσκησε πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Είχε μάλιστα πιο ενεργητικό ρόλο και στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού, κουβαλώντας αρκετές φορές την μπάλα από την περιοχή και προσπαθώντας να βρει χώρους για τους συμπαίκτες του. Σαφώς πεσμένη η απόδοσή του στην επανάληψη.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Έβγαλε μια υπέροχη ασίστ από την… σέντρα για το 1-0 του Γερεμέγεφ, είχε επικίνδυνες σέντρες, έκανε ένα… σωτήριο τάκλιν στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά ήταν από τους πολύ καλούς παίκτες του Παναθηναϊκού. Κάποιες φορές αντιμετώπισε προβλήματα στα μετόπισθεν, όμως αυτά δεν στοίχισαν στην ομάδα.

Γουίλιαν Αράο: «Αρχοντικός» ο Βραζιλιάνος χαφ, που όποτε αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή καταφέρνει να κυριαρχήσει. Πήρε αρκετές μπάλες, μοίρασε παιχνίδι, έτρεξε και πίεσε και γενικά είχε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση. Εξαίρεση βέβαια η φάση του γκολ της Μπότεφ, όπου το λάθος είναι του Βιλένα αλλά θα μπορούσε και ο ίδιος να έχει καλύτερη αντίδραση.

Τόνι Βιλένα: Πραγματικά δεν του βγαίνει τίποτα. Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε, όμως οι τελικές του αποφάσεις δεν ήταν καλές, ενώ στο δεύτερο έβγαλε… ασίστ για το γκολ της Μπότεφ. Αντικαταστάθηκε υπό έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Τάσος Μπακασέτας: Δραστήριος και κινητικός ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, που έφτιαξε φάσεις για τους συμπαίκτες του με τα γυρίσματά του μέσα από την περιοχή, ενώ βρήκε δίχτυα από τα 11 βήματα. Ξεκάθαρα θετική η εικόνα του, με τον Παναθηναϊκό να τον χρειάζεται πάρα πολύ στο σύστημα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Προσπάθησε αρκετά ο Αργεντινός, που είχε όρεξη και πήρε πρωτοβουλίες, ακόμα κι αν δεν είχαν όλες ευτυχή κατάληξη. Έγινε πάντως επικίνδυνος κυρίως με την δημιουργία προς τους συμπαίκτες του.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Όπως και σε όλα τα φιλικά, έτσι και σήμερα ο Σέρβος έδειξε ότι είναι… άλλος άνθρωπος σε σχέση με το πώς τελείωσε την περσινή χρονιά. Ορεξάτος, ενεργητικός, με ντρίμπλες και ατομικές ενέργειες. Μοίρασε παιχνίδι, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 2-0 και θύμισε τον Τζούρισιτς των… περσινών προκριματικών. Πέτυχε κι ένα γκολ που ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ του Γερεμέγεφ, ενώ είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Ξεκίνησε «καυτός» το ματς και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, με ωραίο κατέβασμα κι εκτέλεση μέσα από την περιοχή. Στην συνέχεια σπατάλησε κάποιες καλές φάσεις και δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα στο ματς, όμως ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς την σημαντική νίκη.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Δεν έπαιξε πολύ για να κριθεί ουσιαστικά, όμως σίγουρα η εικόνα του ήταν θετική στο διάστημα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Σέρβο να έχει συμμετοχή και σε κάποιες καλές στιγμές της ομάδας.

Δημήτρης Λημνιός: Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός στο διάστημα που έπαιξε και έτσι δεν μπόρεσε και αυτός να φανεί ιδιαίτερα. Προσπάθησε, χωρίς πάντως να βγάλει κάτι ουσιαστικό.

Αντράζ Σπόραρ: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ίνγκι Ίνγκασον: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Μπένιαμιν Βέρμπιτς: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

 

Αλόνσο: “‘Ανώτεροι μέχρι και την στιγμή που δεχθήκαμε γκολ, θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί”

Previous article

Σένκεφελντ: «Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, δεν έχει σημασία το φαβορί, αλλά η συγκέντρωση»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.