0

Την πρώτη του επίσημη νίκη πανηγύρισε ο Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε μετά το 2-1 επί της Μπότεφ, πως θα ήθελε η ομάδα του να ήταν ακόμα πιο αποτελεσματική.

Εντός έδρας νίκη με 2-1 πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι του για τη σεζόν 2024/25, υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο τεχνικός των πρασίνων, Ντιέγκο Αλόνσο ανέφερε πως θα ήθελε από την ομάδα να του να ήταν πιο αποτελεσματική και να είχε σκοράρει περισσότερα τέρματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Σίγουρα ήμασταν ανώτεροι μέχρι και τη στιγμή που δεχθήκαμε γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαν να είχαν μπει 6-7 γκολ. Σε κάποια φάση ο αντίπαλος θα έπρεπε να είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα. Σταδιακά η αντίπαλη ομάδα βελτιώθηκε, ενώ εμείς φοβηθήκαμε να παίξουμε.

Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας για εμάς, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που έχουν παίξει ήδη τρία ματς και είχαν περισσότερο ρυθμό. Σίγουρα θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί”.

Παναθηναϊκός – Μπότεφ 2-1: Στα χέρια του η πρόκριση, πάει με μικρό προβάδισμα στη Βουλγαρία

Previous article

Κριτική Παναθηναϊκού: Θύμισε… περσινά πρκριματικά ο Τζούρισιτς, αρνητικός ο Βιλένα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.