0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του απάντησε στα λεγόμενα των αδερφών Αγγελόπουλων για αθέμιτο ανταγωνισμό και ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε σε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου των αδερφών Αγγελόπουλων, αποκαλύπτοντας τη στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ζήτημα του γηπεδικού.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Υπήρξε αναφορά σε αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο ένας ελληνοποιεί ό,τι του αρέσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν φορές που στην δωδεκάδα να μιλάμε για μαξ 2 άτομα ελληνικά και θέλει και γήπεδο έτοιμο από την Πολιτεία! Ο άλλος έχει μαζέψει ό,τι ελληνικό στοιχείο κυκλοφορεί και επενδύει 15 εκατ. σε αναβάθμιση σταδίου. Ο ένας λέει ναι θα το πάρω το ΟΑΚΑ και ο άλλος λέει ταυτόχρονα όχι δεν θέλω το ΣΕΦ».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι Πειραιώτες αρνήθηκαν την παραχώρηση του ΣΕΦ πριν από τρία χρόνια. Παράλληλα, ο «DPG» ζήτησε από τους Αγγελόπουλους να πάρουν το ΣΕΦ και να επενδύσουν στο ελληνικό μπάσκετ, ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός.

Η ανάρτηση:

 

 

Στα «πράσινα» και ο Γκάσμαν!

Previous article

Καλαϊτζάκης: ‘Εκανε τατουάζ το τρόπαιο της Εuroleague!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.