0

Στην Βραζιλία τονίζουν ότι η Ιντερ είναι το «αγκάθι» για την μετακίνηση του Βαγιαννίδη στην Μποταφόγκο.

Η Μποταφόγκο θέλει τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά δεν έχουν παρουσιαστεί εξελίξεις στην υπόθεση.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Ιντερ που έχει ποσοστό μεταπώλησης είναι το εμπόδιο για την μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Fogaonet αναφέρεται: «Η διαφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Ίντερ διακόπτει τις διαπραγματεύσεις της Μποταφόγκο για τον Βαγιαννίδη.

Ένα πρόβλημα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ιντερ καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις της Μποταφόγκο για την προσαγωγή του δεξιού μπακ Γεώργιο Βαγιαννίδη, ανέφερε ζωντανά στο κανάλι FogãoNET στο YouTube ο δημοσιογράφος Μπερνάρντο Τζεντίλε.

Ο ιταλικός σύλλογος δικαιούται να λάβει ένα κομμάτι του ποσού που είναι μεταξύ 35% και 40%. Ο Βαγιαννίδης ήταν αθλητής της Ιντερ τη σεζόν 2020-21, πριν επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Αυτή την Τετάρτη, ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλουίτζι Λονγκάρι ανέφερε ότι στον αγώνα για τον Βαγιαννίδη μπήκε και η Μπράγκα από την Πορτογαλία.

Ο μπακ έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση αποδοχών της Μποταφόγκο και περιμένει την έκβαση της διαπραγμάτευσης για να ταξιδέψει στη Βραζιλία».

Η πρόταση της Μπράγκα, όπως αναφέρει ο Λονγκάρι είναι 1,2 εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη, ενώ στον Βαγιαννίδη δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ μεικτά ανά σεζόν, για 4ετές συμβόλαιο.

Ο νεαρός δεξιός μπακ, λοιπόν, ο οποίος στις 12 Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 23 του χρόνια είναι στη λίστα και της Μπράγκα. Η πορτογαλική ομάδα τον γνωρίζει άλλωστε καλά από τις δύο αναμετρήσεις που έγιναν πριν από έναν χρόνο για τα playoffs του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Μποταφόγκο τον Βαγιαννίδη τον ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος ήταν πέρσι στην Μπράγκα. Είναι προφανές ότι τόσο ο ίδιος ο Ζόρζε, όσο και το τμήμα σκάουτινγκ της Μπράγκα ξεχώρισαν τον Βαγιαννίδη και πλέον επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τα ευρωπαϊκά «show» του Τετέ

Previous article

Εργκίν Αταμάν, ο «βασιλιάς» του ΟΑΚΑ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.