0

Aκούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου.

Tα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αρχικά αναφέρθηκε στην επικείμενη απόκτηση του Τετέ, σημειώνοντας ότι οι «πράσινοι» αναβαθμίζουν τα άκρα τους με έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος δεδομένα θα προσθέσει στοιχεία στην επίθεση του «τριφυλλιού» τα οποία δεν υπήρχαν. Πρόσθεσε δε, ότι το σημαντικό του χαρακτηριστικό είναι η ικανότητα του να παίζει καλά στο «1 vs 1».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο παίκτης είναι έτοιμος να παίξει καθώς έχει πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, με μοναδικό ερωτηματικό το αν θα προλάβουν οι «πράσινοι» να τον δηλώσουν, έστω και τελευταία στιγμή στη λίστα για το ματς με την Μπότεφ.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που έχει ο Φώτης Ιωαννίδης να συμπεριληφθεί στη λίστα, στο τι μέλλει γενέσθαι με τον Βαγιαννίδη, ενώ έκανε και μια εκτίμηση για την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Παναθηναϊκός περνάει την Μπότεφ – Πού πρέπει να χτυπήσει και τι να προσέξει

Previous article

«Τα ”πρέπει” κόντρα στην Μπότεφ και οι πιθανότητες για Ιωαννίδη στη ρεβάνς»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.