0

Μεγάλη εσωστρέφεια στον κόσμο του τριφυλλιού…

Τι σημαίνει εσωστρέφεια σε μία ομάδα; Αυτό που βιώνει φέτος ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Παντελής έλλειψη συσπείρωσης, καχυποψία, γκρίνια, κακή ενέργεια.

Ο κόσμος του τριφυλλιού είναι εντελώς απογοητευμένος από την περσινή σεζόν, η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν αρκούσε για να χρυσώσει το χάπι.

Οι πράσινοι συμπλήρωσαν αισίως 14 χρόνια δίχως πρωτάθλημα, ο Γιάννης Αλαφούζος αποτελεί κόκκινο πανί και η κωλυσιεργία στις μεταγραφές έχει κάνει το κλίμα ακόμα πιο βαρύ.

Εσωστρέφεια

Άλλες εποχές μία μεταγραφή όπως αυτή του Ίνγκασον θα ξεσήκωνε θύελλα ενθουσιασμού, τώρα αντιμετωπίστηκε ως ακόμα μία προσθήκη.

Ονόματα ακούγονται πάμπολλα, όμως το κλίμα δεν αλλάζει. Ένα μικρό παράδειγμα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι σκεπτικός ακόμα και για παίκτες όπως ο Τετέ, τον οποίο ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πάρει από την Γαλατασαράι.

Ένας Βραζιλιάνος που είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία (24), έχει κάνει θραύση ακόμα και σε επίπεδο Champions League με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ήταν εντυπωσιακός στον δανεισμό του στην Λιόν, αξιοπρεπής σε επίπεδο Premier League με την Λέστερ και είχε πέρσι 45 παιχνίδια με την Γαλατασαράι, σε μία πρωταθληματική σεζόν.

Μιλάμε για παίκτη που κοστολογείται γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με ποιότητα, εμπειρία και παραστάσεις. Έναν παίκτη που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να αποτελούσε και μεταγραφή αεροδρομίου.

Κι αυτό που ακούς στα πράσινα «πηγαδάκια» είναι αν κάνει για τον Παναθηναϊκό!

Άλλο είναι το πρόβλημα…

Ο Τετέ είναι δεδομένα ένας παίκτης που κάνει για την ομάδα που χτίζει ο Ντιέγκο Αλόνσο, όμως όσες μεταγραφές κι αν κάνει ο Παναθηναϊκός, αν δεν φτιάξει την σχέση του με τον κόσμο δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Πέρσι τέτοια εποχή γέμιζε ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, την ώρα που τα φετινά καλοκαιρινά φιλικά έγιναν μεταξύ συγγενών και φίλων. Μία δύσκολη κατάσταση που αν δεν αλλάξει, δύσκολα θα δούμε συνθήκες για μία πετυχημένη σεζόν, όσοι… Τετέ κι αν αποκτηθούν…

O Παναθηναϊκός διαθέτει πλέον στόπερ με όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά

Previous article

Ο Παναθηναϊκός περνάει την Μπότεφ – Πού πρέπει να χτυπήσει και τι να προσέξει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.