0

Οι «πράσινοι» αρχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ, στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, με την αναμέτρηση να λαμβάνει χώρα αύριο (25/7) στο ΟΑΚΑ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ του «Τριφυλλιού» λοιπόν μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και να εξασφαλίσουν μια νίκη που θα τους φέρει κοντά στην πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

-Πρώτο ματς με πολύ μεγάλη υποχρέωση πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό. Πώς το βιώνουν αυτό οι παίκτες καθημερινά και τι πρέπει να έχει αύριο η ομάδα για να κάνει το πρώτο βήμα;

«Καταρχάς όποιος παίζει στον Παναθηναϊκό γνωρίζει πολύ καλά και την ευθύνη που έχει καθώς και όλα όσα πρέπει να κάνει. Άρα όλοι γνωρίζουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι μια όμορφη πίεση για κάθε παίκτη. Πρέπει να έχουμε έναν αγώνα σίγουρο, έναν αγώνα που θα είναι σωστός. Θα πρέπει στον αυριανό αγώνα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και να σιγουρέψουμε τη νίκη και κατόπιν την πρόκριση».

Αλόνσο: «Σεβόμαστε την Μπότεφ – Ξέρουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε»

Previous article

Παναθηναϊκός-Τετέ: «Τρέχει» να προλάβει να τον δηλώσει στη λίστα για τη ρεβάνς με τη Μπότεφ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.