0

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα τα με τη Γαλατασαράι και φέρνει άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του τον 24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ, καθώς το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής είναι οι διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες αξιόπιστες πηγές από την Τουρκία, ο Τετέ πρόκειται να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή αγοράς από τη Γαλατασαράι κι όχι ως δανεικός.

Η συγκεκριμένη πληροφορία καταδεικνύει ότι το τριφύλλι έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για την υλοποίηση της απόκτησης του Βραζιλιανου άσου και αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι πέραν του ποσού που θα δοθεί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, ο Τετέ θα λάβει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που υφίστανται στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλωστε οι καθαρές απολαβές του 24χρονου ποδοσφαιριστή στη Γαλατά για την επόμενη τριετία ήταν της τάξεως των 7.1 εκατ. ευρώ!

Η Γαλατασαράι είχε αποκτήσει τον Τετέ ως ελεύθερο από τη Σαχτάρ πέρυσι το καλοκαίρι εξαιτίας του ειδικού καθεστώτος της UEFA για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με την ειδοποιό διαφορά ότι οι Ουκρανοί προσέφυγαν στα δικαστήρια και η ετυμηγορία ήταν να πληρώσουν από κοινού η Γαλατά και ο ποδοσφαιριστής το ποσό των 2.4 εκατ. ευρώ.

Η Γαλατά ήθελε να απεμπλακεί από το μεγάλο συμβόλαιο που είχε ο Τετέ, έχοντας ήδη τους Ζίγιεχ, Αλπέρ Γιλμάζ και Γιουνούς Ακγκιούν για το δεξί φτερό της επίθεσής της και ο Παναθναϊκός κινήθηκε αποφασιστικά για να τον αποκτήσει, ενώ στην Τουρκία λέγεται ότι η Γαλατά, στο πλαίσιο του deal, έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Δικός του ο Τετέ !

Previous article

Αλόνσο: «Σεβόμαστε την Μπότεφ – Ξέρουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.