0

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε όνομα που έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ομάδας.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι πως τόσο ο Γιάννης Παπαδημητρίου, όσο και όσοι άλλοι ασχολούνται με την ενίσχυση της ομάδας, κινούνται κάτω από μυστικότητα για κάθε περίπτωση.

Όπως συνέβη με την περίπτωση του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον, το όνομα του οποίου μαθεύτηκε ενώ ο παίκτης ήταν ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραφε το συμβόλαιό του.

Υπάρχουν δηλαδή μεταγραφικοί στόχοι που αφορούν θέσεις που η ομάδα… φωνάζει πως θέλει ενίσχυση, όπως αυτή των εξτρέμ και του αριστερού μπακ, αλλά μέσα στα ονόματα με τα οποία ασχολείται ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είναι προφανές, πάντως, πως ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει. Κυρίως όσον αφορά τους εξτρέμ, μιας και έχουν αποχωρήσει και οι δύο βασικοί του παίκτες (Παλάσιος και Μπερνάρ) αλλά δεν έχει έρθει κανένας για να τους αντικαταστήσει. Στα ματς με την Μπότεφ θα πάει με το περσινό ρόστερ όσον αφορά τις συγκεκριμένες θέσεις και με ένα κλασικό αριστερό μπακ (Μλαντένοβιτς), ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου εφόσον προκριθεί. Και σίγουρα το ρίσκο που παίρνει είναι μεγάλο.

Ας δει τον αγώνα με τον Άγιαξ ως ευκαιρία!

Previous article

«Ο Βαγιαννίδης θέλει να φύγει να πάει άμεσα στην Μποταφόγκο»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.