0

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο που αποκάλυψε το θέμα, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Τέτε και μένει η συγκατάθεση της Γαλατάσαραϊ (η οποία δεν τον έχει στα βασικά πλάνα της) για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή! 

Πολύ κοντά στην… βόμβα με τον Τέτε φαίνεται να είναι ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε το θέμα, ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον ταλαντούχο εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ, η γυναίκα του πείστηκε να μετακομίσουν στην Ελλάδα και μένει η συγκατάθεση του Τούρκικου συλλόγου έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η συγκατάθεση της Γαλατάσαραϊ φαίνεται να είναι πιο… εύκολη υπόθεση, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της Cim Bom Bom, και οι δυο πλευρές θα ολοκληρώσουν το deal, σαν δανεική μετακίνηση με οψιον αγοράς.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός την περασμένη χρονιά κατέγραψε 45 συμμετοχές με την Cim Bom Bom πετυχαίνοντας 3 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ σε 1500 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, κατέκτησε και το πρωτάθλημα Τουρκίας αλλά για τη θέση του δεξιού εξτρέμ είχε να ανταγωνιστεί άλλους τρεις τοπ παίκτες και γι’ αυτό θα προτιμούσε να αποχωρήσει.

«Ευχαριστώ» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε ΠΑΕ και Αλαφούζο

Previous article

Ας δει τον αγώνα με τον Άγιαξ ως ευκαιρία!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.