0

Μπορεί ο Παναθηναϊκός φέτος να αποχωρεί από την Λεωφόρο και να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο ιστορικό «Απ. Νικολαΐδης» δεν θα υπάρχει δράση στα πλαίσια της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, η Athens Kallithea που πήρε φέτος την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία έφτασε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι έτσι θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Λεωφόρου ως προσωρινή έδρα, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και βελτιώσεις στο «Ελ Πάσο».

Το «deal» είναι δεδομένο και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος, αφού οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν τις έδρες τους στην Λίγκα. Αξίζει να αναφερθεί πως στην απόφαση αυτή δεν είχε λόγο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αλλά ανήκει αποκλειστικά στην ΠΑΕ, που έχει και την ετήσια χρήση του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, την 3η αγωνιστική η Athens Kallithea φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, όμως στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της ομάδας με την ΑΕΚ, με όποιον κίνδυνο μπορεί να ελλοχεύει η διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα στην Λεωφόρο.

 

Με την νοοτροπία που είχε πέρσι με την Ντνίπρο κόντρα στη Μπότεφ – Αυτές είναι οι σκέψεις για την 11άδα

Previous article

Ολλανδία: «Θέλει τον Βάινταλ από τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.