0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την παραμονή του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Με μία φωτογραφία, μαζί με τον Εργκίν Αταμάν και τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την παραμονή του Τούρκου προπονητή για τα επόμενα τρία χρόνια στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Πριν από λίγες μέρες ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να κρατήσει τον Τούρκο προπονητή στο ΟΑΚΑ με νέο συμβόλαιο, καθώς αυτό που υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι έληγε το 2025.

Από την μεριά του, ο έμπειρος προπονητής είχε αναφέρει πως επιθυμεί να μείνει για πολλά χρόνια στο «τριφύλλι» και είχε υπογραμμίσει πως ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, θα κάνει τις σχετικές επαφές με την «πράσινη» διοίκηση το προσεχές διάστημα. Άλλωστε, ο Αταμάν σε ουκ ολίγες τοποθετήσεις του στεκόταν στο «δέσιμο» που έχει με τον Παναθηναϊκό Aktor σε όλα τα επίπεδα: από τη διοίκηση μέχρι τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ραζνάτοβιτς έφτασε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Γιαννακόπουλο και τον Αταμάν. Οι δύο πλευρές ήταν απόλυτα ευχαριστημένες από το πώς κύλησε η συνεργασία τους στην πρώτη σεζόν και οι διαπραγματεύσεις ήταν… αστραπιαίες.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η «χρυσή τομή», που έφερε την οριστική συμφωνία, βρέθηκε σε χρόνο dt. Ύστερα από 7′ (!) οι τρεις άνδρες είχαν συμφωνήσει σε όλα και ο Αταμάν συνεχίζει στο «τιμόνι» των πρωταθλητών Ευρώπης για την επόμενη τριετία.

«Έχω την μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσω πως ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη, κύριος Εργκίν Αταμάν, συμφώνησε να είναι ο head coach του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 

Η γκρίνια για τα διαρκείας και η μουρμούρα δεν δείχνουν πως η χρονιά θα είναι εύκολη για τον Γιάννη Αλαφούζο

Previous article

Ανακοίνωσε Γιόβιτς και Βλαχάκη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.