0

Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως τις μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας

Αφού πρώτα ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Πέμπτης με τη Μπότεφ, επεσήμανε ότι τα πάντα στην ομάδα πια κινούνται σε ρυθμούς της αναμέτρησης αυτής.

Υπογράμμισε την ανάγκη ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος ενώ επίσης ανέφερε ότι θα πρέπει να έχει την νοοτροπία που είχε και πέρσι στο αντίστοιχο παιχνίδι με την Ντνίπρο, δηλαδή, να καθαρίσει την πρόκριση όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει αναλύσει την αντίπαλο της ομάδας του όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας και ανέλυσε ποιες είναι οι σκέψεις του για την 11άδα των πράσινων.

Όπως ανέφερε εκτιμάται ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός θα βασιστεί στους παίκτες που παρέταξε στην 11άδα του φιλικού με τη Μακάμπι Νετάνια ενώ έκανε και κάποιες επισημάνσεις πάνω σε κάποιες θέσεις.

Ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας που θα ξεκινήσει; Ποιος θα παίξει ως αριστερός μπακ; Και ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα παίξουν πίσω από τον Μπακασέτα χωρίς να αποκλείεται εκεί να δούμε τους Μαξίμοβιτς, Αράο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και τι ανέφερε για τις μεταγραφικές υποθέσεις…

 

«Ο Βαγιαννίδης θέλει να φύγει να πάει άμεσα στην Μποταφόγκο»!

Previous article

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Athens Kallithea για την Λεωφόρο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.