0

Τη στιγμή που η “πράσινη” ΠΑΕ διαψεύδει όλα τα μεταγραφικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μία νέα περίπτωση ποδοσφαιριστή που φέρεται να ενδιαφέρει τους Κυπελλούχους Ελλάδας έρχεται στο προσκήνιο από την Τουρκία.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, το Τριφύλλι εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ Τετέ της Γαλατάσαραϊ και μάλιστα εμφανίζεται να ετοιμάζει πρόταση δανεισμού του 24χρονου άσου στην “Τσιμ Μπομ”.

Τετέ αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης κι αποκτήθηκε πριν έναν χρόνο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται έως το 2027. Οι Ουκρανοί τον είχαν φέρει στην Ευρώπη πριν πέντε χρόνια, καταβάλλοντας 15 εκατ. ευρώ στην Γκρέμιο. Μέτρησε συνολικά 45 συμμετοχές με 3 γκολ και 6 ασίστ στην τουρκική ομάδα, η χρηματιστηριακή αξία του εκτιμάται στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Λιόν και στη Λέστερ.

Επίσημη πλέον η συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν μέχρι το 2027!

Previous article

Στα «πράσινα» η διαγώνιος Μπιάρντα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.