0

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει χορός δημοσιευμάτων στην Βραζιλία, που θέλει την μεταγραφή του διεθνούς δεξιού μπακ στην Μποταφόγκο, σχεδόν “τελειωμένη”, σημειώνοντας ότι απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του παίκτη στην “χώρα του καφέ”.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως και μέχρι τον αγώνα με την Μπότεφ Πλόβντιβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, ζήτημα Βαγιαννίδη δεν υφίσταται στο Τριφύλλι.

Άπαντες στις τάξεις των Κυπελλούχων Ελλάδας έχουν στρέψει απόλυτα την προσοχή τους στα παιχνίδια με την βουλγαρική ομάδα, με τον Ντιέγκο Αλόνσο φυσικά να υπολογίζει κανονικά 22χρονο άσο. Ο Βαγιαννίδης βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Τριφυλλιού και ο Ουρουγουανός τεχνικός θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για τη χρησιμοποίησή του, έχοντας πάντως στη διάθεσή του και τους Κώτσιρα, Μπάλντοκ.

Καπνός χωρίς φωτιά για Ιωαννίδη

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο του Φώτη Ιωαννίδη, ο πορτογαλικός Τύπος συνεχίζει να… οργιάζει, φέρνοντας στο φως συνεχώς νέες πληροφορίες. Σημερινό δημοσίευμα της “A Bola” σημειώνει ο παίκτης οδεύει προς τη Λισαβώνα κι ότι αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ Παναθηναϊκού και Σπόρτινγκ είναι το ποσοστό μεταπώλησης αλλά και ο τρόπος καταβολής των… 23 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται πάντως, όπως έχουμε αναφέρει ξανά. Και είναι λογικό οι Πράσινοι να μη συζητούν καν τέτοια ποσά, όταν έχουν απορρίψει πρόταση της Ίπσουιτς που ξεπερνάει τα 27 εκατ. ευρώ. Γίνεται ξεκάθαρο ότι η Σπόρτινγκ προσπαθεί με διαρροές προς τον Τύπο να πιέσει την υπόθεση, αλλά στο Τριφύλλι επιμένουν να μην ασχολούνται.

Ανακοίνωσε Γιόβιτς και Βλαχάκη!

Previous article

Επίσημη πλέον η συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν μέχρι το 2027!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.