0

Η διευκρίνιση για την ακριβή αναλογία των ποσοστών του Παναθηναϊκού και της Ίντερ επί των δικαιωμάτων του Βαγιαννίδη και τα χρήματα που θα λάβει η κάθε πλευρά από ένα deal που δείχνει κατά 99% δρομολογημένο.

Θα πρέπει να γίνει κάτι εξαιρετικά… ανατρεπτικό μέσα στο επόμενο 24ωρο για να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη απ’ τον Παναθηναϊκό στην Μποταφόγκο.

Ναι, οι πράσινοι στην τηλεδιάσκεψη που είχαν το απόγευμα της Κυριακής (21/7) με την πλευρά του παίκτη, αλλά και το βραζιλιάνικο κλαμπ, ζήτησαν διορία 48 ωρών για να δώσουν την οριστική απάντησή τους.

Όμως αυτή τη στιγμή το deal θα χαλάσει μόνο αν το αποφασίσει (για δικούς του λόγους) ο Γιάννης Αλαφούζος. Για την ώρα δεν φαίνεται, ωστόσο, κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

Αυτό που θα πρέπει να διευκρινιστεί, εντούτοις, όσο πλησιάζει πλέον η συμφωνία, είναι η ακριβής αναλογία των ποσοστών που κατέχουν ο Παναθηναϊκός και η Ίντερ επί των δικαιωμάτων του 23χρονου μπακ.

Όταν βγήκε προς τα έξω το θέμα με την Μποταφόγκο, το βράδυ του Σαββάτου (20/7) στον καταιγισμό των πληροφοριών που υπήρξε αποτυπώθηκε πως ο Παναθηναϊκός έχει το 60% των δικαιωμάτων του Βαγιαννίδη κι η Ίντερ το 40% σε ποσοστό μεταπώλησης.

Τα δεδομένα, ωστόσο, είναι διαφορετικά: Στη συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι του 2021 για την επιστροφή του Βαγιαννίδη στο “τριφύλλι” αντί μηδενικού οικονομικού ανταλλάγματος, οι “νερατζούρι” κράτησαν το 35% κι όχι το 40% σε ενδεχόμενη μεταπώλησή του.

Με απλά λόγια, εφόσον το deal κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα στα 6,5 εκατ. ευρώ για το σύνολο της μεταγραφής του “Βάγια”, ο Παναθηναϊκός θα λάβει το 65% του συγκεκριμένου ποσού, ήτοι 4.225.000 ευρώ κι η Ιντερ το 35% δηλαδή 2.275.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, οι Βραζιλιάνοι προσφέρουν ένα τρομερό συμβόλαιο και προς τον ποδοσφαιριστή, το οποίο φτάνει τα 3,2 εκατ. ευρώ σε βάθος 3,5 ετών, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά μπόνους όπως 10.000 ευρώ για κάθε νίκη, αλλά και πολλά ακόμα όπως πριμ τίτλων, αεροπορικά εισιτήρια, ασφάλιση του παίκτη και σπίτι.

Τα προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού: Σε μεταβατικό στάδιο ο Άγιαξ – Φιλόδοξη η Βοϊβοντίνα

Previous article

Στον Παναθηναϊκό ο Χανδρινός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.