0

Το καλό για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είναι πως από τη μέση και πίσω υπάρχει ο συνδυασμός ποιότητας – ποσότητας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του σε 5 μέρες και στο επιθετικό κομμάτι δεν έχει ενισχυθεί ακόμα. Ωστόσο, με την προσθήκη του Ίνγκασον έκλεισε ένα πολύ σημαντικό κενό που υπήρχε στο κέντρο της άμυνας του. Ενώ μένει μία ακόμη προσθήκη για να ολοκληρωθεί γενικότερα σαν ομάδα φέτος όσον αφορά την άμυνά του.

Το ”Τριφύλλι” μεσοαμυντικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο με την προσθήκη του Ισλανδού, του Μπάλντοκ και του Μαξίμοβιτς. Ενώ θυμίζουμε πως έκανε δικούς του και με τη ”βούλα” τους Γεντβάι και Ντραγκόφσκι.

Στο τέρμα είναι πλήρως ικανοποιημένος με την αγορά και την παραμονή του Πολωνού κίπερ, καθώς και με τον Λοντίγκιν. Ενώ στα στόπερ υπάρχουν οι πανέτοιμοι Γεντβάι, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, αλλά και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν που μπαίνουν σιγά σιγά. Επιπρόσθετα, στο δεξί άκρο της άμυνας αυτή την στιγμή υπάρχουν οι Κώτσιρας, Μπάλντοκ και Βαγιαννίδης.

Και τώρα πάμε στη θέση του αριστερού μπακ, εκεί που χρειάζεται μονάχα μία κίνηση με παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μλαντένοβιτς.

Τέλος, όσον αφορά το χώρο του κέντρου, στις θέσεις ”6” και ”8” υπάρχουν οι Αράο, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, καθώς και ο Βιλένα τον οποίο ο Αλόνσο δείχνει να υπολογίζει πολύ. Ενώ είναι και οι Ζέκα, Πέρεθ, Νίκας, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν και στα δύο τελευταία φιλικά των ”πράσινων”.

Πηγή: paopantou.gr

 

Κανείς μην αποκλείσει μία έξτρα μεταγραφική «έκπληξη»

Previous article

Την πιο δύσκολη αντίπαλο έβγαλε η κληρωτίδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.