0

Η Μάριμπορ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ένις Τσοκάι από τον Παναθηναϊκό, καθώς αναζητά ενίσχυση μετά τον αποκλεισμό της από τα προκριματικά του Europa League.

Ο 25χρονος Αλβανός μέσος είναι ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων της σλοβένικης ομάδας, ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Μπλαζ Βρχόβατς.

Τον περασμένο χειμώνα, ο Τσοκάι αγωνίστηκε δανεικός στην Όσιγιεκ, ενώ η πολυάριθμη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού ενδέχεται να τον οδηγήσει σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με την Ekipa24, ο Τσοκάι μετακόμισε στον Παναθηναϊκό από τη Λοκομοτίβα με 1 εκ. ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Τώρα αναζητά έναν σύλλογο όπου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί.

Ο ατζέντης του Τσοκάι, Άντριαν Αλιάι, ο οποίος εκπροσωπεί επίσης τον προπονητή της Μάριμπορ, Άντε Σίμουντσα, ενδέχεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας.

Μάγκνουσον και Ίνγκασον «λύνουν» τα χέρια του Αλόνσο

Previous article

Η εκτόξευση στα χρήματα που θα παίρνει ο Βαγιαννίδης και πώς τον ανακάλυψε η Μποταφόγκο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.