0

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπήρξε ένα δημοσίευμα στη Βραζιλία, σύμφωνα με το οποίο η Μποταφόγκο είναι σε επαφή με τον Παναθηναϊκό για να αγοράσει τον Βαγιαννίδη με ένα ποσό πάνω από 6 εκατ. ευρώ. Εκεί είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα και έχει εικόνα για τον παίκτη. Όντως ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφή με τη Μποταφόγκο για την πώληση του Βαγιαννίδη, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη επί του θέματος. Αν ο Παναθηναϊκός πουλήσει τον παίκτη, για παράδειγμα 10 εκατ. ευρώ, θα πάρει 6 και η Ίντερ θα πάρει 4 εκατ. ευρώ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αν δεν πουληθεί ο Βαγιαννίδης, θα πάμε με παρτενέρ τον Μπάλντοκ και μπαλαντέρ τον Κώτσιρα. Αλλά όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν το επόμενο διάστημα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Υπάρχουν δύο παίκτες για τα άκρα που ασχολείται μαζί τους ο Παναθηναϊκός. Ο ένας είναι Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος είχε ακουστεί για πρώτη φορά στις 23/6. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση ο παίκτης που ανήκει στη Γιουνάιτεντ και ψάχνεται να αποχωρήσει. Τον ξέρει πολύ καλά ο Αλόνσο. Τον είχε πάρει στην Ουρουγουάη, αλλά είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Το παλεύει ο Παναθηναϊκός.

Το άλλο όνομα είναι ο Ζότα Σίλβα. Είναι 25 ετών, Πορτογάλος και πέρυσι είχε 15 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Κατάφερε να εκτοξεύσει την αξία του με όσα έκανε στην Γκιμαράες. Δυστυχώς, και αυτή η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού δεν είναι προτεραιότητά του η Ελλάδα».

Ακούστε τι είπε για την προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει του πρώτου αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League

 

A Bola: «Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να δελεάσει τον Ιωαννίδη με νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο»

Previous article

«Τελειώνει» από την Γιουνάιτεντ ο Πελίστρι – Επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό ο μάνατζέρ του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.