0

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον σχεδιασμό του, ωστόσο αυτός δεν είναι τόσο αποδοτικός όσο χρειάζεται.

Με το τέλος της σεζόν και την τεράστια αποτυχία, αφού τερμάτισε τέταρτος στη Super League 1, ο Παναθηναϊκός άρχισε τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, θέλοντας να διορθώσει τα λάθη του.

Η παρουσία τότε του Φατίχ Τερίμ ήταν διακοσμητική και έτσι τις αποφάσεις τις είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η διοίκηση και η εντολή ήταν ξεκάθαρη.

Η ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει τουλάχιστον δύο εξτρέμ με ανάποδα πόδια, που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν την ομάδα στους στόχους της.

Φυσικά ο Τούρκος τεχνικός άμεσα αποτέλεσε παρελθόν και ο Ντιέγκο Αλόνσο ανέλαβε τις τύχες των «πράσινων», έχοντας και αυτός τα ίδια… θέλω, με τις αποχωρήσεις που υπήρξαν.

Τι γίνεται με τα εξτρέμ;

Η αδυναμία στα εξτρέμ συνεχίζει να είναι πολύ μεγάλη, μετά την αποχώρηση του κορυφαίου πέρσι. Μπερνάρ και του Παλάσιος, που έδινε τις λύσεις του.

Πλέον οι Αϊτόρ, Λημνιός ΔΕΝ βγάζουν την απαιτούμενη ασφάλεια στον Ντιέγκο Αλόνσο και εν όψει Μπότεφ βασικός προορίζεται ο πλέιμεϊκερ, Τζούρισιτς!

Έχουμε φτάσει λοιπόν τέλη Ιουλίου και δεν έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός, να κάνει μία κίνηση ουσίας για τις συγκεκριμένες θέσεις, προκειμένου να ενισχύσει το δημιουργικό κομμάτι του.

Πάνω από 10 profiles έχουν προκριθεί στην final short list, μα ο μηχανισμός απορρόφησης κάπου συνεχώς κολλάει….

Το μήνυμα του Αλόνσο στον Πέρεθ!

Previous article

O Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση για Ζότα Σίλβα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.