0

Πρώτο θέμα στην Βραζιλία αποτελεί πλέον ο νεαρός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαγιαννίδης, αφού η Μποταφόγκο φαίνεται πως τον έχει πολύ ψηλά στην λίστα της και μάλιστα παρουσιάζεται να έχει ξεκινήσει επαφές για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το «ge.globo.com», ο βραζιλιάνικος σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον παίκτη και με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα οι άνθρωποί του εκφράζουν αισιοδοξία πως θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Βαγιαννίδης αποτελεί εισήγηση του Αρτούρ Ζορζέ, πρώην προπονητή της Μπράγκα, που είδε τον Έλληνα μπακ από κοντά στα προκριματικά του Champions League. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η εισήγησή του εγκρίθηκε από την διοίκηση κι έτσι από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όμως η Μποταφόγκο δεν έχει καταφέρει ακόμα να φτάσει σε συμφωνία με το «Τριφύλλι».

Τέλος ο Τορο – Ποιο το deal και τι πήρε ο Παναθηναϊκός

Previous article

Τέλος η Μπολόνια για Ιωαννίδη – Έκλεισε Ολλανδό φορ με 15 εκατ.!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.