EDITORIALΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ EDITORIAL

Σανό τέλος: Ο Ιβάν, ο Αλόνσο και η “μεγάλη” τσέπη του…. Αλαφούζου!

0

Κοιτάξτε να δείτε κάτι πράγματα. Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ντιέγκο Αλόνσο έχουν ένα μεγάλο κοινό στοιχείο. Κι οι δύο δε θέλουν να χαλάσουν το «άπλετο» μπάτζετ νωρίς στα μεταγραφικά «παζάρια».

Δεν θα μακρυγορήσω περί Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ούτε τίθεται θέμα προσωπολατρείας, «Ιβάν γύρνα πίσω» ή οτιδήποτε. Αλλά να ξεκαθαρίσουμε ότι ένας από τους λόγους που δεν τα έβρισκαν, όπως ακουγόταν, ο Σέρβος τεχνικός και ο Γιάννης Αλαφούζος, είναι επειδή ο Γιοβάνοβιτς αργούσε να κάνει μεταγραφές και δεν ήθελε ακριβούς παίκτες…

Και πάμε, λοιπόν, στο σήμερα. 20 Ιουλίου, πέντε μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. 40 μέρες μετά την ανακοίνωση του Ντιέγκο Αλόνσο ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο απολογισμός των μεταγραφών; Μία!

Τα νέα πρόσωπα του «τριφυλλιού» σε σχέση με πέρυσι, για την ακρίβεια, είναι τρία. Ο Μαξίμοβιτς αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, ο Μπάλντοκ τον Μάιο και η μοναδική καλοκαιρινή μεταγραφή είναι ο Ίνγκασον.

Με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός θα παίξει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι (προκριματικά Ευρώπης) με ένα αριστερό μπακ κουραμένο λόγω Euro (Μλαντένοβιτς) και «back up» τον… πολυθεσίτη Γιάννη Κώτσιρα. Και το μεγαλύτερο θέμα βρίσκεται στα εξτρέμ.

Σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας, οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν σίγουρα δύο εξτρέμ για βασικούς και μάλιστα παιχταράδες, όπως αναφέρουν. Μόνο που οι παιχταράδες άργησαν λίγο να βρουν τον δρόμο για Αθήνα και ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τη σεζόν με τον Μαντσίνι και τους Αϊτόρ, Λημνιό που μοιάζουν να μην βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Αλόνσο, καθώς προτιμά τον Τζούρισιτς στο αρχικό σχήμα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα «κενά» που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα δεν θα φέρουν κάποιον αποκλεισμό από την… Μπότεφ Πλόβντιβ και ότι σύντομα ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος φαίνεται να έχει όρεξη να αλλάξει πράγματα, θα μπορεί να δουλέψει με ένα πλήρες ρόστερ.

Υ.Γ. Ελπίζουμε κι οι τελευταίοι υποστηρικτές του μεγαλομετόχου να κατάλαβαν ότι «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση»… (αναφερόμενοι στις μεταγραφές αυτή τη φορά)

 

Πηγή: prasinoforos.gr

Παίκτες θα πάρει, αλλά το χάσμα με τον κόσμο δύσκολα θα το καλύψει

Previous article

Τέλος ο Τορο – Ποιο το deal και τι πήρε ο Παναθηναϊκός

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show