0

Οι λεπτομέρειες από τις σημαντικές εξελίξεις που υπήρξαν

Ο Χάρης Δούκας περίμενε από μέρα σε μέρα τα καλά νέα. Απέφευγε να πει οτιδήποτε καθώς ήθελε να έχει στα χέρια του το «αποτέλεσμα».

Χθες λοιπόν ο Δήμαρχος Αθηναίων υποδέχθηκε αυτό που περίμενε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Την ενημέρωση ότι δόθηκε η ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ της Οικοδομικής Αδειας για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό!

Αυτό συνεπάγεται ότι πλέον είναι στην τελική ευθεία, δίχως να χρειαστεί κανενός είδους άλλη νομοθετική παρέμβαση, η έκδοση της (ανανεωμένης) Οικοδομικής Άδειας. Κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, μέσα στον Αύγουστο.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι τα συνεργεία της Κοινοπραξίας εργάζονται σε φουλ ρυθμούς, ο κ. Δούκας εκτιμά ότι «Βρισκόμαστε απολύτως εντός του χρονικού στόχου που έχουμε θέσει». Ο οποίος δεν είναι άλλος από τη θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο τέλος Αυγούστου. Απομένει να δούμε εάν θα βγουν «νικητές» στο μεγάλο αυτό στοίχημα. Σίγουρα πάντως οι σημερινές εξελίξεις είναι πολύ σημαντικές για την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου των φίλων του Παναθηναϊκού.

Δούκας: «Σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού – Εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης για Βοτανικό»

Με ανάρτηση του στο «X», o Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, τονίζει ότι εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό και έγινε άλλο ένα σημαντικό βήμα για τη νέα έδρα του Παναθηναϊκού.

Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα:

«Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού!

Σήμερα εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό.

Οι συστηματικές ενέργειες των Υπηρεσιών του δήμου, των μελετητών και των συναρμόδιων Υπουργείων, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, πιάνουν τόπο.

Και συνεχίζουμε…»

 

Με την “βοήθεια” του Αλόνσο κυνηγάει το θαύμα με Πελίστρι

Previous article

Δεν βαριούνται να ασχολούνται με τον Ιωαννίδη στην Πορτογαλία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.