0

Σύμφωνα με τούρκικα ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός πιέζει την Γκρέμιο για να κάνει δικό του τον Κριστιάν Παβόν!

Σε ρυθμούς… Παβόν κινούνται στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τούρκικα μέσα ενημέρωσης, οι πράσινοι έχουν υπό ασφυκτικό πρέσινγκ την Γκρέμιο για να κάνουν δικό τους τον Αργεντίνο ποιοτικό εξτρέμ, Κριστιάν Παβόν!

Ας μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ, ο Παβόν επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Βραζιλία, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ βλέπει με πολύ θετικό μάτι την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι συζητήσεις οδεύουν σε θετική κατάληξη, με την Γκρέμιο να μην έχει πει ακόμα το οριστικό… ναι για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Βραζιλιάνικος σύλλογος δεν είναι αρνητικός στην μεταγραφή, ωστόσο για τον ποιοτικό Αργεντίνο εξτρέμ θέλει να λάβει το… ανάλογο αντίτιμο.

Την φετινή σεζόν, ο Κριστιάν Παβόν έπαιξε 20 παιχνίδια, 17 εκ των οποίων ως βασικός. Πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ μέτρησε πέντε ασίστ. Το συμβόλαιό του με την Γκρέμιο έχει διάρκεια έως τον Δεκέμβριο του 2026. Η συμφωνία, μάλιστα, προβλέπει επέκταση του συμβολαίου για άλλη μια σεζόν.

Μένει να δούμε εάν ευσταθούν τα ρεπορτάζ και ο Παναθηναϊκός ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή!

Εικόνα θλίψης στις εξέδρες, χωρίς τον κόσμο δεν πας πουθενά

Previous article

Η μεθοδικότητα του Αλόνσο είναι αυτή την στιγμή το πιο μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.