0

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει τελικά την Παρτίζαν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο θα διεξαχθεί μόνο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Πιο Παναθηναϊκό δεν γίνεται. Το υπερθέαμα που σχεδιάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Καλλιμάρμαρο για το Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” παίρνει σάρκα και οστά.

Να σημειώσουμε πως άνθρωποι της “πράσινης” ΚΑΕ βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (16/7) στο Παναθηναϊκό στάδιο κάνοντας αυτοψία του χώρου, καθώς όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του SDNA στόχος είναι να ανοίξει όλο το στάδιο, προκειμένου να ικανοποιηθεί ένα σημαντικό ποσοστό φιλάθλων του τριφυλλιού, σε ένα τουρνουά που δεν θα μοιάζει σε κανένα.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση είναι η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η Μακάμπι και η Αναντόλου Εφές. Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει επιβεβαιωθεί με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να αντιμετωπίζει στις 22:00 την Παρτίζαν, ενώ λίγο πιο πριν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Εφές και την Μακάμπι. Όπως γίνεται κατανοητό δεν θα υπάρξουν τελικοί, καθώς το τουρνουά θα διαρκέσει μια μέρα, ωστόσο ίσως υπάρξουν ανεπίσημοι αγώνες σε κάποιο άλλο γήπεδο της Αθήνας την προηγούμενη μέρα.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δημιουργηθεί ένα event παγκόσμιας εμβέλειας, που όμοιο του δεν έχει υπάρξει στα Ευρωπαϊκά και όχι μόνο δεδομένα.

Άραγε υπάρχει κάτι πιο… Παναθηναϊκό από το να αγωνιστεί η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, σε ένα τουρνουά αφιερωμένο στην μνήμη του ανθρώπου που γιγάντωσε την ιδέα της ομάδας, με καλεσμένο τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του τριφυλλιού, μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους του τριφυλλιού, στο Παναθηναϊκό στάδιο;

 

Βγήκαν τα διαρκείας για ΟΑΚΑ

Previous article

Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.